FI / EN

Mirkka & Luis

Mirkka & Luis lastenorkesteri
Seuraavat keikat

Esittely

Mirkka & Luis on lastenmusiikkiyhtye, joka viihdyttää ja laulattaa lapsia. Mukaansatempaavassa ohjelmanumerossa soivat uudet lastenlaulut, aiheina mm. möröt sängyn alla, tuhannet miksi-kysymykset, kommellukset, käsien ja hampaiden pesut ja nukkumaanmenot. 

Mirkka & Luis hykerryttää ja liikuttaa niin lapsia kuin aikuisiakin toimintaa ja sanaleikkejä sisältävillä kappaleillaan, kiperillä arvoituksilla ja värikkäällä esiintymisellään. Mirkan ja Luisin esityksissä kuullaan kappaleita yhtyeen levyiltä Koiruuksia (2018, Texicalli Records) ja Arvaa mitä? (2021, Impossible Music).

Tämä huikea lastenmusabändi palkittiin vuoden 2019 valtakunnallisessa Lastenmusiikkipäivän Jellona-gaalassa Vuoden tulokkaana, ja vuonna 2022 he voittivat samassa gaalassa Vuoden artisti -palkinnon. Yhtye koostuu Suomen eturivin muusikoista ja sitä onkin kiitelty mukaansa tempaavien biisien ja esiintymisen lisäksi todella korkeatasoisesta musisoinnista.

Lapsille parasta, tottakai!

 

Lue lisää

Lisätiedot

Kokoonpanon ”ydinmuusikkoina” toimii duo Mirkka ja Lois: Luis Herrero tunnetaan muun muassa Mariskan ja Jarkko Martikaisen bändeistä niin laulajana kuin basistinakin. Lisäksi hän sekä musisoi että näyttelee lastenteatteria esittävässä TosiTeatterissa. Mirkka Paajanen on puolestaan kiertänyt Suomea muun muassa Cheekin, Samuli Edelmannin ja Mikko Kuustosen kanssa. Mirkka on tehnyt myös kappaleita mm. Samuli Edelmannille ja Suvi Teräsniskalle

 

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Mirkka Paajanen – laulu, sävellykset ja sanoitukset
Luis Herrero – laulu ja basso
Peter Engberg – kitara
Jussi Liimatainen – koskettimet
Aarne Riikonen – rummut ja lyömäsoittimet

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.