FI / EN

Mimmit

Mimmit Lastenmusiikki Kp22
Seuraavat keikat

Esittely

Palkittu Mimmit-yhtye on 15 vuoden aikana luonut ainutlaatuisen uran suomalaisessa lastenkulttuurissa, ja on yksi Suomen tunnetuimmista lastenmusiikkiyhtyeistä. Mimmit ovat tehneet yli 650 konserttia Suomessa ja ulkomailla ja julkaisseet kuusi levyä suomeksi ja yhden ruotsiksi. Ystävyys -levy valittiin vuoden lastenlevyksi 2017. Mimmit-animaatioita on katsottu Youtubessa yli 10 miljoonaa kertaa ja Mimmit-lauluja on striimattu yli 6 miljoonaa kertaa.

Mimmien konsertit ovat riemastuttava yhdistelmä laulua, tanssia ja upeita tausta-animaatiota. Interaktiivisissa konserteissa myös yleisö pääsee mukaan laulamaan, tanssimaan, viittomaan ja arvailemaan. Mimmit-konsertissa viihtyvät sekä lapset että aikuiset!

15 vuoden myötä Mimmeillä on useita erilaisia konserttikokonaisuuksia kuten Tärkeää, Musapatti, Muskari sekä tunnelmallinen joulukonsertti Puhuri.

Voit kysyä Mimmejä myös lastentapahtumien juontajiksi! 

Man kan också boka Mimmit på svenska

 

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit