FI / EN

Milana Misic

Seuraavat keikat
Ei keikkoja

Esittely

Milana Misic on laulaja, joka on vuosien varrella esittänyt ja levyttänyt niin iskelmää, viihdettä kuin pop-musiikkia. Milanan ohjelmisto sopii niin tanssilavoille kuin suurille estradeille. Hän esittää omien kappaleittensa lisäksi äitinsä Laila Kinnusen tunnetuksi tekemiä lauluja.

Milana on uransa aikana osallistunut myös Suomen Euroviisuihin (2011) kappaleella Sydämeni kaksi maata. Laulajattarelta on ilmestynyt useita albumeja, joista Laila Kinnusen musiikkia ovat Laulumme ja Valoa ikkunassa sekä kokoelma Käy tanssimaan. Lisäksi Milana on julkaissut mm. albumin Väärää rakkautta, jonka tuotti Stratovariuksenkin tuottajana toiminut Matias Kupiainen.

Syksyllä 2013 Milana osallistui Syksyn Sävel -kilpailuun (MTV3). Ohjelman hyväntekeväisyyskohteena oli Uusi Lastensairaala. Kappaleenaan Milanalla oli Tiedäthän mistä mut löytää, josta on julkaistu sekä single ja musiikkivideo.

Milanan studioalbumi Linnun kokoinen julkaistiin 2014. Sitä edelsi saman niminen ennakkosingle, jonka sävelmaailmaan Milana oli tuonut  lisää etnisiä sävyjä. Niillä hän kunnioittaa kroatialaisia juuriaan. Levyltä julkaistiin myös singlet Sydän sun ja mm. Radio Suomessa mukavasti soinut Tähteni. Vuosittain Milana on levyttänyt ahkerasti, uusimmat singlet ovat Rakkauslukko, Suvi, Historiaton ja Ilman kukkii ja huntuu (2019).

Milana nähtiin vuonna 2014 myös Tangomarkkinat-laulukilpailun tuomaristossa (Yle TV1). Erilaisia musiikkiprojekteja ovat olleet mm. Tapio Rautavaaran 100 -v. konsertti, Volare – italialainen ilta, Ihmisen ikävä toisen luo sekä konserttikiertueet Idän ja lännen tiet ja Sinun silmiesi tähden, joissa kuullaan Olavi Virran ja Laila Kinnusen lauluja. Uusimpia kiertueita ovat olleet Mambo Italiano sekä Lailan laulut.

Milana – elämäni Laila Kinnusen tyttärenä -kirja julkaistiin keväällä 2018. Syyskaudella 2019 Milana toimi tv-juontajana musiikkimakasiiniohjelma Soiva Postikortti, jossa hän haastatteli iskelmäartisteja.

Yhtye:  Mandshuria

Lue lisää

Lisätiedot

Historiaa:
Milana Misic on laulaja Laila Kinnusen ja kroatialaislähtöisen muusikon Milan ”Miso” Misicin tytär.

Kirjat

2018, Milana – elämäni Laila Kinnusen tyttärenä

Singlejä:
2019, Ilman kukkii ja huntuu, CDS
2018, Historiaton, CDS
2017, Suvi, CDS
2017, Rakkauslukko, CDS
2014, Tähteni, CDS
2013, Tiedäthän, mistä mut löytää, CDS
2013, Sydän sun, CDS
2013, Linnun kokoinen, CDS

Albumi- ja videojulkaisuja:
2014, Linnun kokoinen, CD, julk. 07/14
2013, Tiedäthän mistä mut löytää, musiikkivideo
2010, Jos itken, jos nauran, CD
2009, Valoa ikkunassa, CD – 12 Laila Kinnusen ikimuistoista laulua
2008, Laulumme, CD
2007, Väärää rakkautta
2001, Sydän saa merkin, CD
1993, Serenata, CD
1991, Milana, CD

Erikoisohjelmat

Laila Kinnusen lauluja -konsertti
Aikansa legendan, Laila Kinnusen unohtumattomia lauluja vuosien varrelta.

Lisäksi monia muita teemakonsertteja.

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.