FI / EN

Mikko Tuominen

Pianisti Mikko Tuomiunen
Seuraavat keikat

Esittely

Viihdepianisti Mikko Tuominen tuo korkeatasoista viihdemusiikkia moniin tapahtumiin. Tuomisen ensiluokkainen ja monipuolinen ohjelmisto sisältää mm. kevyttä klassista, ragtimea, tunnettuja evergreenejä sekä modernin viihdemusiikin helmiä. Hän luonnollisesti huomioi aina tilaisuuden luonteen ja sen vaatiman arvokkuuden, tai iloisuuden, sekä kappalevalinnoissaan että pukeutumisessaan.

Mikolla on rautainen kokemus yli 20 vuoden ajalta ja yli 2500 keikasta, myös TV-produktioista (mm. Euroviisut ja Tangomarkkinat) ja maamme ykkösartistien luottosäestäjänä toimimisesta, joista mainittakoot mm. Tomi Metsäkedon pianistina toimiminen vuosien ajan. Hän on viihdyttänyt ansiokkaasti useita vuosia myös Hotel Kämpin asiakkaita.

Asiakkaan halutessa esitykseen saadaan mukaan special-kokoonpano; vaikkapa lisättynä tyylikkäällä laulajalla, sellistillä tai harmonikkataiteilijalla.

Esitykseen sisältyy tarvittaessa äänentoisto ja sähköpiano, joten elävää musiikkia saadaan sinnekin, missä pianoa ei ole.

Elävä musiikki kohottaa tunnelmaa ja lisää viihtyisyyttä kaikenlaisissa tilaisuuksissa, kuten yritysjuhlissa, häihin, merkkipäivillä, VIP-tilaisuuksissa, gaalailloissa tai intiimeissä pikkujoulujuhlissa – missä ikinä vieraille halutaan tarjota parasta!

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit