FI / EN

Mikko Töyssy

MIkko Töyssy
Seuraavat keikat

Esittely

Mikko Töyssy – Näyttelijä, viihdyttäjä, koomikko, laulaja

Mikko Töyssy on ansioitunut näyttelijä, joka on tuttu niin, teatterin, tv-tuotantojen kuin elokuvien saroilta. Mikko on myös monien roolihahmojen taituri, tuttu mm. Putous-sketsihahmoistaan. Lisäksi Mikko Töyssy on laulaja, jolta syntyvät hauskat viihdyttävät esitykset. Mikko voi saapua yllättäen vaikkapa vierailemaan yritysjuhlan bilebändin keikalle: Mikon sketsihahmo voi sekoittaa hetkeksi pakan tai Mikko voi heittää bändin kanssa muutaman yllättävän fiittauksen.

Laulaja Mikko

Laulaja Mikon ääni yllättää ja yltää lähes oopperalaulun tasolle. Mikko esiintyy mm. kokoonpanolla Duo Töyssy & Tervaniemi. Loistavaa musisointia. Viihdyttävää musiikkia, jota kuunnellessa pääsee nauramaan vedet silmissä. Ilmoille kahahtaa vaikkapa espanjaksi La Vida Tombola tai yritysjohtajalle yllätyksenä tilattu laulu. Mikko osaa peliin heittäytymisen. ”Aivan mieletöntä viihdettä!”

Mikon rinnalla voidaan nähdä myös laulaja-muusikko Mikael Konttisen, jolloin meno on entistä vauhdikkaampaa. Laulua, juontoa huulenheittoa ja improa kahden miehen voimalla. Esitykset ovat yllätyksellisiä, osin käsikirjoitettuja juuri sinun tilaisuuteesi, mutta tilaa jää paljon myös improvisaatiolle.

Juontaja, tilaisuuksien vetäjä

Mikon tilannetaju on omiaan myös tapahtumien vetämiseen. Juontaja, joka osaa olla vakava, mutta tarvittaessa heittää joukkoon sopivasti huumoria. Haastattelut ja seminaarien moderoinnit toimivat myös loistokkaasti.

Sketsihahmot

Kun tapahtumaan tarvitaan huumoripläjäys, se on tässä: Kaisla Sose, joka on forssalainen viinitilan omistaja. Hän on kiinnostunut kulttuurista, viineistä, tapaksista ja matadoreista.

Virolainen liikemies Urmas Viilunk taas antaa nasevia ohjeita kirjanpitoon ja muistaa huomauttaa tuon tuosta  ”Alvi pitää maksaa aina, muuten verottaja laittaa myrskyn hyrskyn!”

Molemmat hahmot ovat voittaneet MTV:n Putouksen sketsihahmokilpailun. 

 

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit