FI / EN

Mikael Konttisen joulu

Mikael Konttinen, joulukonsertti
Seuraavat keikat

Esittely

Mikael Konttinen on musiikin ja viihteen monitoimimies, laulaja, artisti, pianisti, muusikko, säveltäjä – erityisesti monista konserteista tuttu taitelija. Ja toiminut myös tv-juontajana ja esiintynyt Mikaelin Naiset -ohjelmassa. Konserttiohjelmistoihin kuuluvat myös monenlaiset joulukonsertit.

Mikael Konttisen joulukonserttien ohjelmisto vaihtelee toiveiden mukaan. Jouluista ohjelmistoa löytyy reippaista joululauluista nostalgisiin joulun klassikoihin. Yksinkertaisimmillaan Mikaelin joulukonsertissa on mies, laulu ja piano, mutta variaatioita on monia aina big bandiin saakka. Joulukonsertissa Mikael Konttisen rinnalla voi nähdä myös vierailevia naisartisteja, kuten Johanna Iivanainen, Marita Taavitsainen ja Jenna Bågeberg. 

Jouluisissa tunnelmissa Mikael on esiintynyt niin kauppakeskusten joulunavajaisissa, kirkkokonserteissa, firmojen juhlissa kuin suurten konserttien estradeilla.

Sydämeeni joulun teen, Valkea joulu, Jollei jouluna ole lunta…

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

No images found

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit