FI / EN

Mikael Konttinen

Seuraavat keikat
2420,1519 - 1 - 0

La 10.8.24

Yksityistilaisuus
Helsinki

Esittely

Itsenäisyyspäivän Linnan juhlat, Suomen Euroviisufinaali, useita TV-esiintymisiä ja juontajan rooleja isoissa projekteissa, albumeja, TV-sarjan Toisenlaiset frendit -tunnari ja satoja keikkoja…näistä on rakennettu Mikael Konttisen tämänhetkisen CV:n tähtihetket. Lisää merkintöjä tälle liikennelentäjäksi valmistuneelle laulaja-muusikko-juontajalle on tulossa roppakaupalla.

Monitaituri muistetaan myös TV-ohjelmasarja Mikaelin naiset (TV1), jossa taitavana pianistina tunnettu Mikael säesti Suomen kirkkaimpia naisartisteja ja näitä special-esiintymisiä on nähty myös eri tapahtumissa. Mikael on konsertoinut monien eturivin naisartistien kanssa, joista mainittakoon mm. Diandra. 

Mikael Konttinen ja orkesteri Nelinpeli on jo vakiinnuttanut paikkansa Suomen iskelmän tähtitaivaalla. Monipuolinen musiikki ja tyyli valitaan aina tilaajan toiveiden mukaan. Lavoilla raikuu perinteinen tanssimusiikki ja yritystilaisuuksissa taittuu myös niin suomalainen kuin ulkomainen bilemusiikki.

Levytyksiä

Mikael on julkaissut kolme omaa albumia Tuntematon tie, Ota kiinni ja Hurmaavia aamuja. Luottaa saan ja Juokse kovempaa löytyvät tammikuussa julkaistulta, uusimmalta Hurmaavia aamuja -levyltä (Universal Music). Loppuvuodesta 2015 julkaistu duetto Vierekkäin on Mikaelin ja TVOF-voittaja Siru (Airistolan) yhdessä kirjoittama ja säveltämä specialsingle (MagnumLive). Näitä julkaisuja ovat seurannut mm.   single Sieluton (2022). 

Mikael Konttinen juontajana

Laulamisen lisäksi Mikael Konttisella on puhetaidon lahja. Hänellä on ollut tapahtumajuontojen lisäksi paljon TV-juontokeikkoja. Niistä mainittakoot mm. juontajan rooli Miss Suomi -kilpailuissa yhdessä Vappu Pimiän kanssa, Pitkä kuuma kesä yhdessä Susanna Laineen kanssa, Syksyn Sävel -kilpailun isännöinti jne. Mikaelin luonteva juonto ja isännöinti toimivat vaativissakin tilaisuuksissa.

Lataa juliste A2 (pdf)

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.