FI / EN

Mieletön Mystinen Metsäseikkailu

Mieletön Mystinen Metsäseikkailu
Seuraavat keikat

Esittely

Mieletön Mystinen Metsäseikkailu on vuorovaikutuksellinen tarina ystävyydestä ja siitä, miten ilon ja naurun avulla voidaan selvittää vaikeudet. Esitys on vuorovaikutuksellista lastenteatteria, jossa Naavakainen ja Tökkyrä nimiset hahmot seikkailevat ja joutuvat mitä erilaisiin kommelluksiin. Esitys sisältää myös itse sävellettyä musiikkia. Kantavia teemoja esityksissä ovat luonto ja ystävyys ja esityksessä myös lapset saavat osallistua.

On aivan tavallinen päivä Mielettömässä Mystisessä Metsässä, kun Töykkyrä löytää knöllinhakureissultaan jotain, joka tekee päivästä kaikkea muuta kuin tavallisen. Yhdessä ystävänsä Naavakaisen kanssa he lähtevät hurjaan seikkailuun, jonka päämääränä on pysäyttää Mälsämetsässä asuvan ilkeän Mahtimörön aikeet ja pelastaa Mystinen Metsä. Seikkailu vie heidät kohti kiukkukalliota ja selvitäkseen kaikista matkan varrelle tulevista haasteista, he tarvitsevat juuri sinun apuasi. Syöksy mukaan seikkailuun! 

Musiikin tuottamiseen käytetään erilaisia soittimia, joita lapsilla on myös mahdollisuus päästä esityksen jälkeen kokeilemaan. Esiintymispaikkoina ovat olleet niin päiväkodit, kirjastot kuin erilaiset lastentapahtumat. Esitys sopii kaiken ikäisille.

 

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit