FI / EN

Meiju Suvas

Meiju Suvas
Seuraavat keikat

La 9.3.24

Muhos

Ti 12.3.24

Hullu Poro areena
Kittilä

La 16.3.24

Ravintola Pikis
Jämsä

La 23.3.24

Viking XPRS
Helsinki

To 28.3.24

Äkäshotelli
Kolari

Pe 29.3.24

Ravintola Valdemari
Rovaniemi

La 30.3.24

Iisalmi

La 6.4.24

Yksityistilaisuus
Salo
Maran Baari Oy
Salo

Pe 12.4.24

Kuusamo

To 25.4.24

Hepokatti
Tampere

Pe 3.5.24

Mummodisco, Forssa

La 11.5.24

Yksityistilaisuus
Helsinki

Ke 15.5.24

Vantaapäivät, Vantaa

La 18.5.24

Keuruu

La 25.5.24

Kuhinabar, Noormarkku

Esittely

Tahdon Sinut  – siitä se kaikki alkoi. Vuosi oli tuolloin 1982. Meiju Suvas tahtoi ja niin tahtoi yleisökin. Kappale oli pitkään listaykkösenä ja sinkun kääntöpuoli Oot paha oli soittolistojen kakkosena. Esikoisalbumi Meiju, joka myi hetkessä platinaa aikana, jolloin platinalevyn myyntiraja oli 50 000. Uransa aikana Meiju on saavuttanut tähän mennessä tämän platinan lisäksi neljä kultalevyä.

Kaikkiaan Meijulta on ilmestynyt 13 pitkäsoittoa ja lukuisia kokoelmalevyä. Heti alussa kysyntä keikoille alkoi olla niin kova, että Meijun oli jätettävä sihteerin hommat ja suunnattava keikka-auton keula tien päälle uuden bändinsä kanssa. Tätä keikkaputkea on tähän mennessä jatkunut jo useita kunnioitettavia vuosia. Hittikappaleita Meijulla on pitkä lista, esimerkiksi Pure mua, Kaunotar ja kulkuri, Moliende cafe, Ota kii!, Tää onnea on.

Syksy 2022 toi Meijun kirkkaimpiin parrasvaloihin: hän loisti Vain elämää -ohjelman tähtenä. Meiju nähdään myös Tähdet Tähdet -ohjelmassa keväällä 2023. Syksyllä julkaistaan kirja Meiju – En tyydy vähempään. 

Meijusta on vuosien saatossa kehkeytynyt monipuolinen artisti, joka hallitsee kevyen musiikin tyylilajit laidasta laitaan. Meiju on tyylitaituri ja erinomainen tunnelmanluoja. Illan show koostuu Meijun lukuisista hittibiiseistä ja parhaimmista coverbiiseistä.  Ravintolat, opiskelijaillat biletyksineen ja erilaiset yritysjuhlat ovat Meijulle tuttuja estradeja.

Meiju keikkailee nuorista, rautaisista ammattimuusikoista koostuvan bändinsä kanssa.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.