FI / EN

Mebe

Mebe, Stand Up -koomikko
Seuraavat keikat

Esittely

Stand Upin taitava Mebe on Suomeen lapsena muuttanut kurdi, sulava herrasmies, joka sanoo suoraan mitä ajattelee. Meben repertuaariin kuuluvat niin hauskat ja humoristiset kaskut kuin omakohtaiset kokemukset, terävät sivallukset ja napakat oivallukset yhteisestä maailmastamme. Eddie Murphyn karisma ja Boratin kulmakarvat ovat yhdistelmä joka saa katsomot hytkymään naurusta. Hauskalla tavalla rehellinen Mebe on pohjimmiltaan leppoinen nallekarhu, mutta vitsit purevat kuin piripäiset ahmat.

Koomikkona toimiva Mebe on tehnyt stand upia jo muutaman vuoden ajan, koko ajan kehittäen itseään ja ohjelmistoaan. Mebe on esiintynyt Naurun tasapaino -ohjelmassa (Tv2)sekä Noin viikon uutisissa.

”Mun suku on niin integroitunut Suomeen, et yks mun serkuista hukkui juhannuksena…”

Mebellä on paljon kokemusta myös yrityskeikoista sekä koomikkona että juontajana. Syksyllä 2016 Mebe nähtin TV:ssä näyttelijänä. Mebe on esiintynyt ympäri Suomea niin pienillä klubeilla kuin suurissa tapahtumasaleissa.

Keikkoja: Lämppääjänä Ylen Kerran viikossa ohjelmassa – Helsingin Apollo Comedy Clubilla – Linnanmäen Peacock-teatterilla – Nousevan Komiikan Festivaaleilla Tampereella. 


”Mä näin Meben ensimmäisen keikan. Silloin tiesin, että Mebestä tulee vielä kova. Mebe on osoittautunut ahkeraksi kaveriksi, joka on ilta toisensa jälkeen yksi parhaista ellei jopa paras. Suosittelen lämpimästi kaikille.”  – Ali Jahangiri, Stand up -koomikko, Yle Puhe (Ali ja Husu).

”Meben huumori on lämmintä mutta purevaa, varsinaista komiikan ilotulitusta.” – Robert Pettersson, Stand up -koomikko, Naurun tasapaino (Yle).

”Meben tarkka rytmi ja objektiivinen näkemys suomalaisuudesta tekee tämän tyypin kiinnostavaksi. Mebessä on extra-maustetta ja annettavaa tähän tasapaksuun ja homogeeniseen Suomeen.” – Joni Koivuniemi, Stand up -koomikko.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit