FI / EN

Matti Esko

Seuraavat keikat
Ei keikkoja

Esittely

Matti Esko on koko kansan rakastama sympaattinen laulaja, jonka ura alkoi jo 60-luvulla. Tuhansia keikkakilometrejä ja esiintymisiä, satoja levytyksiä, hittejä ja tunnustuksiakin. Pitkän uran uurtaja ei iskelmäkansalle esittelyjä kaipaa.

Matti Eskon uran hittien määrä on massiivinen. Laulu-uran tunnetuimpia kappaleita lienevät mm. Rekkamies, Jennie Jennie, Lämmin hellä pehmoinen, Viisi pitkää yötä, Vapaa kuin taivaan tuuli sekä Oman elämäni cowboy.

Ikiliikkuja ei ole jäänyt laakereille lepään. Albumi Hallelujah (2011) toi 40-vuotista taiteilijauraansa juhlivalle Matti Eskolle ensimmäisen Emma-ehdokkuuden. Uusin albumi on nimeltään Järvenpää – Pasila (2015).

– Matista on kasvanut miehisten tunteiden välittäjä. Ahkerat, työtä pelkäämättömät köriläät voivat uskottavasti paljastaa herkemmän puolensa puristaessaan tanssilattialla rakastaan Matin laulujen soidessa. Uudella levyllä 40 vuotta laulajana soivat tulkinnan syvyytenä, äänen laajuutena, rohkeana karheutena.

Matti Esko esiintyy estradeilla oman yhtyeensä kanssa, mutta myös pienemmillä kokoonpanoilla, mm. duona.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.