FI / EN

Mato Valtonen

Mato Valtonen
Seuraavat keikat

Esittely

Mato Valtonen, muusikko, kirjailija, näyttelijä, yrittäjä, puhuja

Markku ”Mato” Valtonen on luovuuden asiamies, suosittu esiintyjä sekä taiteen ja liike-elämän monitoimimies. Hänet tunnetaan erityisesti Sleepy Sleepers ja Leningrad Cowboys -yhtyeiden johtohahmona, Vuosikymmenen Puhujana ja Vuoden Markkuna.Mato on haluttu puhuja sekä ilmiömäinen esiintyjä.

1000+ puhujatilaisuutta – 2008 Vuoden Puhuja – 2012 Vuosikymmenen Puhuja

Mato on kokenut monet nousu- ja laskukaudet niin yrittäjänä kuin Linnanmäen vuoristoradan jarrumiehenä. Elämä on opettanut Valtoselle, että aina ei tarvitse olla niin virallista. Mato Valtosen todella vaiherikas elämä sekä monipuoliset kokemukset antavat poikkeuksellisen kaikupohjan herätellä kuulijaansa ajattelemaan ja asettelemaan tavoitteensa niin minä- kuin me-hengessä rohkeammin ja korkeammalle, kuitenkaan haihattelematta.

Mato puhuu mielellään aiheista: tsemppaaminen, itseensä uskominen, me-henki, muutokseen suhtautuminen, positiivinen ajattelu ja kyseenlaistaminen positiivisella otteella. 

Seremoniamestarina ja juontajana Mato on mies paikallaan. Yritysten tilaisuuksissa koko päivän juontojen lisäksi taittuu tarvittaessa myös moderaattorina toimiminen tai paneelikeskustelujen vetäminen.

Mato toimii ansiokkaasti niin sotiemme veteraanien kuin vähempiosaisten kansalaistemme hyväksi kuten myös Pietarinkadun Oilers hyväntekeväisyysjärjestön kunniapuheenjohtajana. Mato Valtonen on julkaissut myös kirjan, Hullunrohkea Monitoimielämä. Se kertoo Sleepy Sleepers ja Leningrad Cowboys-yhtyeiden vaiheista tiedetään toistaiseksi vähän, vaikka niiden suosio oli maailmallakin kovaa luokkaa.

Kysy myös Mato Valtosen ja Tom Pöystin yhteisshow’ta TOMATO.

 

 

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit