FI / EN

Marianne Harjula

Juontaja Marianne Harjula
Seuraavat keikat

Esittely

Marianne Harjula on toiminut ammattijuontajana jo pitkään. Juontajana hän on monipuolinen, selkeä, asiakaslähtöinen, innostava ja nopeaälyinen. Mariannen seurassa viihtyvät kaikki vauvasta vaariin ja hän osaa luoda rennon ja lämpimän ilmapiirin eri tilanteisiin.

Palvelujen tuottamista ja johtamista ammattikorkeakoulussa opiskellut ja armeijan suorittanut reservin kersantti osaa toimia erilaisissa tilanteissa luontevasti.

Marianne on juontanut niin suoria tv – lähetyksiä (MTV3 Paljon Pelissä), kuin toiminut toimittajana ja juontaja tv- ohjelmissa (MTV3 & TV5 Lauantai Forum) sekä vieraillut vuosien saatossa monissa ohjelmissa mm. (Elixir, Neljän Tähden Illallinen, Viidakon Tähtöset jne.)

Mariannelta löytyy runsaasti kokemusta myös suurten massatapahtumien juonnoista, esim: messut, konsertit, urheilutapahtumat sekä erilaisista asiakastapahtumista: kuten Iskelmä Radion kuuntelijaristeilyt, hiihtokeskustapahtumat, lukijamatkaemännyydet ulkomaille, eräsafarit, kauppakeskustapahtumat. Marianne perehtyy jokaiseen työtehtäväänsä huolellisesti/ toimittajamaisesti ja tämän vuoksi hän on erittäin kysytty juontaja myös yritystapahtumiin ja ammattimessuille. Pariin otteeseen ulkomailla asunut Marianne juontaa mielellään myös englanniksi.

 

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit