FI / EN

Mari Valosaari

Fitness-voittaja, puhuja Mari Valosaari
Seuraavat keikat

Esittely

Mari Valosaari puhuu voimavaroista ja muutoksesta sekä muutoksen mahdollistavasta motivoinnista. Marilla on myös yli kymmenen vuoden kokemus juontajana ja tapahtumien vetäjänä.

Muutos vaatii aina voimavaroja. Aivot vastustavat muutosta, koska uusien aivoratojen luominen on kovaa hommaa.

Mari Valosaari on tehnyt tavoitteistaan totta. Hän lopetti lähes kymmenen vuotta jatkuneen tupakoinnin kuin seinään. Mari voitti lyhyen aikaa jatkuneella, mutta sitäkin sitkeämmällä treenauksella bikinifitnessin maailmanmestaruudenLas Vegasissa. Hän hankki kolmekymppisenä oman ratsutilan hevosineen. Ja pääsi unelmiensa työhön radiojuontajaksi.

Mari osaa käyttää sisäisiä voimavarojaan. Meillä suomalaisilla on kyseisille voimille nimikin. Se on sisu.

Sisun saa käyttöönsä muutenkin kuin vain äärimmäisissä tilanteissa, mutta siihen tarvitaan niitä uusia aivoratoja. Toiminta voi muuttua vasta kun ajattelu muuttuu.

Mari kannustaa menemään rohkeasti kohti muutosta. Siihen siivittää taito valjastaa käyttöön omat sisäiset voimavaransa.

Ei tarvitse olla yli-ihminen eikä suorittaa kaikkea kerralla. Menemällä askel askeleelta oikeaan suuntaan kertyy koko ajan lisää henkistä pääomaa. Ihan samalla tavalla kuin säästötilille karttuu saldoa pienilläkin talletuksilla.

Kasvata sinäkin henkistä pääomaasi. Ole rohkea sinä. Muuta se mitä pitää muuttaa.

Kantapään kautta opittuun, mutta myös tutkimustietoon pohjaavat luennot rakentuvat sisällöltään ja pituudeltaan kohderyhmän mukaan. Muutoksen mahdollistava motivointi sopii niin yrityksille, yhdistyksille kuin yksityisillekin kaikenlaisiin tilaisuuksiin.

 

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit