FI / EN

Lotta Backlund

Juontaja Lotta Backlund
Seuraavat keikat

Esittely

Lotta Backlundilla on monta titteliä, mutta kutsutaan häntä nyt vaikka media-alan ammattilaiseksi. Hän on toiminut suuren tv-tuotantoyhtiön kehityspäällikkönä ja johtoryhmässä, Helsingin pormestarin poliittisena erityisavustajana, johtanut valtakunnallista liittoa, kirjoittanut kolumneja, tuottanut omaa viikoittaista podcastia ja pyörittää siinä ohessa sinkkuäitinä lapsiperheen arkea.

Ennen tätä tämä kauppatieteitäkin opiskellut älykäs ja terävä nainen on ennättänyt kerätä kokemusta niin television tekemisestä kameran molemmilta puolin, radiossa sekä juontamista että tuottamista ja onpa hänellä ollut pitkä lista poliittisia luottamustehtäviäkin.

Juontajana Lotta on nokkela, ja heittäytyy aina täysillä mukaan. Aikaansa seuraavana ja luovana henkilönä hän on erittäin monipuolinen persoona, ja soveltuu erityisen hyvin yritysmaailman erilaisiin juontajatarpeisiin. Lotta juontaa sujuvasti niin suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Lotta on juontanut laidasta laitaan tapahtumia, niin Snellman-päivän seminaaria Säätytalolla tai EU-kokousta Finlandiatalolla kuin Screenforce -päivää, Ekonomisummitia ja lukuisten yritysten pikkujouluja.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.