FI / EN

Lorenz ”Lore” Backman

Lorenz Backman
Seuraavat keikat

Esittely

Lorenz Backman on monipuolinen ammattilainen tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Lorenz ”Lore” on alunalkaen Huuma-viihdeohjelmasta tutuksi tullut näyttelijä, laulaja ja taikuri ja on sen jälkeen ilahduttanut monissa muissa TV-ohjelmissa ja toiminut juontajana useissa tapahtumissa.

Vuonna 2012 hän alkoi juontaa yhdessä vaimonsa Niina Backmanin kanssa Radio Novalla Backman vs. Backman -parisuhdeohjelmaa. TV-puolella hänet muistetaan mm. kykyjenetsintäohjelma Talentin juontajana yhdessä Sebastian Rejmanin kanssa sekä Biisikärpänen ja Mitä tuli tehtyä -sarjoista.

Juontaja / tapahtumaisäntä

Lorenz Backman illan isäntänä saa varmasti jokaisen vieraan viihtymään.

Luennoitsija

Ihmismieli, ajattelun rakenteet, luovuuden vapauttaminen ja vuorovaikutustaidot ovat olleet intohimoinen harrastus Lorelle murrosiästä lähtien. Lore ihmetteli pitkään miksi hänen koko lahjakkuuskapasiteettinsa ei ollut käytössä ja hän koki alisuoriutuvansa jatkuvasti niin töissä kuin ihmissuhteissa. Tästä sisuuntuneena hän on käynyt lukuisia koulutuksia ja kursseja esiintymisrohkeuden ja itsetuntemuksen lisäämiseksi. Takana on mm. työnohjausta, NLP -kursseja ja mentor-opiskelua. Lore ammentaa luennoissaan omista kokemuksista ja kasvuprosesseista harvinaisella avoimuudella ja rohkeudella.

  • Vapaaksi roolista -luento

Lapsuus on tärkeintä aikaa elämässämme. Silloin luodaan perusta myöhemmille elämän vaiheille. Lapsuudessa oppitut tavat ja tottumukset viedään mukana aikuisuuteen, missä ne vaikuttavat elämän valintoihin, niin menestymiseen töissä, kuin ihmissuhteisiin. Jos huomaa jatkuvasti toimivansa saman ehdollistetun kaavan mukaan, voi se olla menestymisen esteenä. Mieleen ehdollistuneista kaavoista voi kuitenkin vapautua, kulkemalla rohkeasti sitä kohti, mitä eniten pelkää.

Mitä voit muuttaa ajattelussasi ja toiminnassasi, jotta saat koko lahjakkuuspotentiaalisi ja kyvykkyytesi käyttöön? Mitä jos voisit hyvin töissä ja ihmissuhteesi kukoistaisivat?

Roolista vapaaksi luento valottaa, miten lapsuudenaikaiset tavat ja tottumukset määräävät valintojamme ja kuinka niistä voi vapautua.

  • Vapaudu jännittämisestä -luento

Vaikka Lore on kokenut ammattiesiintyjä, hän on ollut sosiaalisten tilanteiden jännittäjä suurimman osan elämäänsä. Uusien ihmisten tapaaminen, esiintyminen yleisön edessä tai onnistumisen paineet töissä ovat laukaisseet pahimmillaan hallitsemattoman jännittämisen tunteen. Jännittämisen fyysiset oireet ovat olleet niin hallitsevia, että ne ovat vaikuttaneet työssä onnistumiseen ja työhyvinvointiin.

Pitkällisen itsetyöskentelyn kautta jännittäminen on kuitenkin muuttunut positiiviseksi vireystasoa nostattavaksi voimavaraksi. Jännittämisen kautta Lore saa nykyään itsestään enemmän irti ja sosiaaliset tilanteet ovat nautittavia onnistumisen hetkiä.

Jotta pääsisit helpommalla, Lore haluaa jakaa kaiken sen mitä tietää aiheesta.

Haluatko onnistua ihmisten edessä haastavissa tilanteissa?
Mitä jos voisit olla oma itsesi ja saada koko luovuuskapasiteettisi käyttöösi?
Mitä jos myyntitilanne, yleisölle puhuminen, tai  työprojektin esitteleminen työpaikalla olisivat nautittavia onnistumisen hetkiä?

Vapaudu jännittämisestä -luento selvittää, mitä meissä tapahtuu, kun alamme jännittää. Mitkä ovat ne fyysiset prosessit, mitkä saavat jännityksen ja pelon kokemuksen aikaiseksi. Miten vakiintuneet ajattelunmallit vievät meitä jatkuvasti samoihin jännittämisen tilanteisiin ja ruokkivat pelon kokemusta.

Luento antaa heti konkreettiset välineet sujuvaan ja vapautuneeseen esiintymiseen.

Luennon jälkeen pelkkä jännittämisen ajatteleminen naurattaa.

 

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit