FI / EN

Loisto-Johannat – Voittava esiintyminen

Loisto-Johannat, eli Johanna Olsson ja Johanna Hytti.
Seuraavat keikat

Esittely

Loisto-Johannat – Luentoja ja esiintymisvalmennusta.

Maailmaa kiertänyt euroviisulaulaja ja yritysjohtajana toiminut henkilöstövalmentaja ovat yhdessä Loisto-Johannat. Loisto-Johannat puhuvat asiantuntevasti, mutta viihdyttävästi mm. esiintymispelon voittamisesta, sanattomasta viestinnästä, stressin ja kiireen voittamisesta. Tiimin takana ovat Johanna Hytti ja Johanna Olsson. He järjestävät myös esiintymisvalmennuksia.


Voittava esiintyminen (myös valmennuksena)

Luento: Jännitätkö puheen pitämistä? Meinaavatko sanat jäädä kurkkuun tai pelkäätkö mokaa? Onko sinulla uskomuksia esiintymiseen liittyen?

Ei hätää. Kerromme salaisuuden. Lähes kaikkia jännittää ja silti voi olla voittajafiiliksellä esiintyessä. Heitetään haitalliset ”mä en osaa, uskalla tai pysty” -uskomukset romukoppaan ja lähdetään tutkimaan, miten rento ja luonteva esiintyminen syntyy. Esiintyminen ja esillä olo voi olla hauskaa ja antoisaa. Usko pois! Kaikki oppivat oman luontevan esiintymistyylin.

Esiintymisvalmennus: 

Valmennuksessa saat helposti lyhyenkin koulutuksen avulla esiintymiseesi varmuutta ja rentoutta. Sytytät ensivaikutelmaan loistetta sekä vuorovaikutukseen tunnelman, jolla myyt paremmin ja jäät asiakkaan mieleen. Autamme sinua olemaan oma itsesi ja poistamme häiritsevät tekijät, joita et ehkä itse huomaa taikka tunnista. Päivä jää mieleen tiimihenkeä vahvistavana. Mukaan voidaan liittää myös stailaus, meikkaus, hiustenlaitto ja valokuvaus. Pidemmässä valmennuksessa on mahdollisuus saada myös osallistujien videokuvaus, ja sen analysointia.

Valmennuksen kesto 2 – 6 h.

Helppoa on, kun saa olla oma itsensä!


Vaikuttava viestintä

Mitä tulee tilaan, silloin kun sinä tulet paikalle? Annanko itsestäni sellaisen mielikuvan kuin toivoisin? Miten varmennat oman sanattoman viestisi ja miksi se on niin tärkeää?

Tule kuuntelemaan, miten luot parhaan tunnetilan ja annat toivomasi ensivaikutelman kohtaamisissa. Ei ne sanat, vaan ne tunteet joita herätät takaavat onnistuneen vuorovaikutustilanteen. Opit vaikuttamaan siihen, että kohtaaminen menee toivomallasi tavalla tilanteesta riippumatta.
Hae mukaasi korillinen vinkkejä ja tekniikoita!

Menetät rahaa, jos sinusta ei pidetä!


Hyvää oloa

Mitä sinulle kuuluu? Onko joskus sellainen olo, että päivät menevät suorittamiseen? Millä saat lisää energiaa arkeesi?

Hellitään itseämme hetki. Laitetaan silmät kiinni ja annetaan mielikuviemme kuljettaa meidät unelmapaikkaamme. Teemme itsemyötätuntoa lisääviä harjoituksia ja annamme itsellemme aikaa pysähtyä tähän hetkeen. Jo lyhyillä tietoisen läsnäolon harjoitteilla lisäämme hyvinvointiamme ja kykyä rentoutua. Uusien näkökulmien kautta huomaamme mitä tarvitsemme lisää ja mistä voimme luopua.

Tässä hetkessä on kaikki.


Kiire kuriin

Hallitseeko aika sinua vai sinä aikaa? Onko olo joskus kuin hamsterilla juoksupyörässä? Ovatko vaatimukset itsellemme liian kovat? Mikä on riittävästi?

Pysähdytään hetkeksi. Käymme läpi tapaamme suhtautua aikaan ja muokkaamme aikaa. Löydämme uskomuksia, jotka ohjaavat tekemistämme huomaamattamme. Katsomme omaa arkeamme eri näkökulmista ja tuunaamme sitä itsellemme sopivaksi.

Mitä jos emme tuntisi sanaa kiire?


Stressin kesytys

Päätä pakottaa ja väsyttää? Tuntuuko työn ja arjen läpivienti pusertamiselta? Onko raskas olo?

Stressi on tunnetila, joka ajoittain tai jatkuvasti ottaa meidät valtaansa. Tule kuulemaan mitä stressi on ja miten siitä saa niskalenkin. Opit kiinnittämään huomiota omiin varoitusmerkkeihisi. Ota ohjauksessamme askel kohti rennompaa arkea. Pureudumme lisäksi taitoihin ja voimavaroihin, joita tarvitsemme itsemme johtamiseen ja löydämme niitä lisää.

Rento keho, rento mieli!

Luentojen kesto 1- 2 h.

 

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit