FI / EN

Leikkimökkisakki

Leikkimökkisakki, Sonja Lumme,
Seuraavat keikat

Esittely

Leikkinmökkisakki laulaa ja laulattaa ja esittää lapsille mukansatempaavan lastenleikkiesityksen.

Leikkimökkisakki asuu pienessä leikkimökissä, johon mahtuu suuria seikkailuja, jännittäviä sattumuksia, tarttuvia lauluja ja hauskoja satuhahmoja. Leikkimökkisakin tarinat vievät katsojat mukanaan seikkailuun vaikkapa autiolle saarelle tai taikametsään.

Tapaa leikkimökin veikeä hiiriperhe Pikkarainen, liian kiltti merirosvo Ryökäle, muhkea mustekala Mustis lonkeroineen ja monta muuta hauskaa hahmoa. Seikkailujen maailmaan hypätään riemunkirjavalta taikamatolta, ja lapset kutsutaan tietysti mukaan leikkimään ja laulamaan. Lasten suosikkeja ovat mm. Kaverin kanssa on kivaa, Kuivamustekala, Mummi twistaa ja Rokkaa kiukku roskikseen. Leikkimökkisakin laulut on koottu albumiin Kuivamustekala, Hyppää mukaan Leikkimökkisakin seikkailuihin!

Leikkimökkisakin laulut ja tarinat ovat laulaja Sonja Lummen käsialaa. Mukavaa ohjelmaa lapsille. 

Pienille lapsille esityksen optimaalinen pituus on max. 30 min. Leikkimökkisakin tarinaa voi esittää myös pidempänä tauon kanssa, jotta pienten lasten keskittyminen ei herpaannu.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit