FI / EN

Lauri Salovaara

Juontaja Lauri Salovaara
Seuraavat keikat

Esittely

Lauri Salovaara, monipuolinen, palkittu juontaja sekä myös puhuja, jonka luennot tempaavat yleisön  mukaansa.

Juontaja Lauri Salovaara

Lauri Salovaara on palkittu juontaja, joka tempaa yleisön kuin yleisön mukaansa rennon positiivisella otteellaan. Monipuolisten työtehtävien ja yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksen lisäksi tämä varmaotteinen juontaja on palkittu Vuoden puhujaksi Evento Awardsin toimesta vuonna 2017. Samaisessa kilpailussa Salovaara pääsi finalistien joukkoon vuonna 2016.

Salovaaran työ puheviestinnän parissa alkoi jo 1990-luvun puolivälissä radiojuontajan työtehtävissä, josta hän siirtyi myöhemmin television kautta tekemään tapahtumien juonto- ja luentotöitä. Tämän lisäksi Salovaara on tehnyt lukuisia keikkoja myös ulkomailla Yhdysvalloista Kazakstaniin sekä perustanut useita yrityksiä.

Lauri muistetaan myös tempauksestaan paljon mediajulkisuuttakin saaneesta kampanjasta Miljonääriksi 500 päivässä.

Lauri Salovaaralta luonnistuvat kaikenkokoisten tapahtumien isännöinnit pienistä suuriin keikkoihin. Juonnot tältä kansainväliseltä juontajakonkarilta luonnistuvat niin suomeksi kuin englanniksikin.

Luennoitsija Lauri Salovaara

Lauri Salovaara on kokenut puhuja, jonka luennot tempaavat yleisön kuin yleisön mukaansa mielenkiintoisilla sisällöillään.

Lauri Salovaaran puheenvuorot ovat eri mittaisia aina 15 minuutista tuntiin ja ne luonnistuvat niin suomeksi kuin englanniksikin. Puheenaiheet liittyvät usein innostamiseen, onnistumiseen, brändäykseen, markkinointiin tai yritysviestintään.

Puheenaiheita voivat olla esimerkiksi:

  • Miljonääriksi 500 päivässä
  • Usko unelmiisi
  • 8+1 askelta muutokseen nyt!
  • Innostamis- sekä motivointipuheenvuorot

 

”Arvioinnista en oikein voi muuta sanoa, kuin, että vitoseen se menee. Yritän aina löytää jotain kehittävää palautetta, mutta en keksinyt vaikka yön yli mietin. Puheenvuoro oli innostava ja kannustava. Tiedän, että mukana oli myös yrittäjiä ja esitys vahvisti heitä hyppäämään ja ottamaan tietoisesti riskejäkin. Oikein hyvä kaikin puolin!”

”Esitys oli niin innostava, että voimia pakottaa vieläkin. Tuli sellainen tunne, että nyt on ryhdyttävä valmistelemaan ja tekemään jotain suurempaa. Itse asiassa koko meidän Raahen Nuorkauppakamari koki samoin. Think big -asenne jäi elämään!”
Anna Koskela, OP Vihanti

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit