FI / EN

Lauri Karhuvaara

Juontaja Lauri Karhuvaara
Seuraavat keikat

Esittely

Lauri Karhuvaara on tullut tutuksi Suomen kansalle sympaattisena tv-juontajana ja toimittajana. Kansan rakastama juontajapersoona on vuosien saatossa haastatellut tuhansia julkisuuden henkilöiltä eri aloilta, niin taiteilijoita, musiikkitähtiä, poliitikkoja, talousvaikuttajia kuin urheilijoita. Mukaan on mahtunut mm. kaikki hänen uransa aikaiset Suomen tasavallan presidentit ja pääministerit. Tähän mennessä haastatteluja on tehty huimat 24 000 ja Laurilla on määrissä laskettuna eniten suoria haastatteluja Suomessa.

Lauri teki pitkän uran mm. MTV3:n Huomenta Suomessa ja Studio 55 –lähetyksissä, joissa eritoten muistuvat mieleen hänen vahvuutensa: haastattelujen empaattisuus ja vahva tunnetila. Haastateltujen lista on loputon ja mukaan mahtuu riemukkaita ilon kyyneleiden täyttämiä hetkiä, mutta myös aiheeltaan vakavia tapahtumia ja haastatteluja – tunteiden kirjoa laidasta laitaan.

Vuodesta 1985 lähtien Lauri on vetänyt tv-lähetysten lisäksi monia yritystilaisuuksia, poliittisia tilaisuuksia, paneeleita, teemapäiviä ja tehnyt monia muita tapahtumajuontoja. Yritystilaisuuksissa hän on saanut kiitosta mm. tapahtuman asiantuntijoiden tai johtajien haastatteluista. Juontotehtävien lisäksi Lauri Karhuvaara on luennoi mediakentän haasteista, joita hän höystää omilla mielenkiintoisilla tarinoilla uransa varrelta.

Juonnot – eri ympäristöissä, yritystapahtumat, juhlatapahtumat, gaalat, radio- ja tv-juonnot

Paneelit – erilaiset paneeli, seminaarijuonnot ja haastattelut

Luennot – Miten uutiset syntyvät? Mitkä ovat mediaympäristön ja suoran lähetyksen haasteet? Minkälaista on olla toimittajana, mitä tapahtuu kulissien takana? Asiapitoisen luennon rinnalla kuullaan myös tarinoita uran mielenkiintoisimmista haastateltavista ja muistoja vuosien varrelta – myös niitä hauskoja kömmähdyksiä ja miten niistä selvitään.

Lauri Karhuvaara tunnetaan empaattisena haastattelijana, jonka juonnoissa on vahvaa tunnetta.

Juontokieli: suomi (englanti)

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit