FI / EN

Lauluseikkailu CariBianca

Bianca Morales, lasten lauluseikkailu
Seuraavat keikat

Esittely

Bianca Morales on tuttu myös suomalaisille lapsille ja vanhemmille jo 35 vuoden ajalta. MTV3:n Kevään sävel -kilpailun voitto,  YLE TV 1 Lasten- ja nuortenohjelmille tuotetut musiikkivideosarjat, Pori Jazz Kids Festivalin luotsaaminen ja sadat koko perheen konsertit ympäri Suomea ovat tehneet iloisesta Biancasta koko perheen kestosuosikin.

Rytmikäs Lauluseikkailu CariBianca, jossa laulu raikaa ja tanssijalkaa vipattaa, kun Bianca esiintyy. Juonellinen CariBianca-konsertti johdattelee kuulijat Suomesta Afrikan kautta Karibialle ja piipahtaa peräti Etelänavalla asti Keisaripingviinien piknikillä. TV:stäkin tutut laulut edustavat jokainen omaa musiikkityyliä, suursuosikkeina Villieläinräppi, HeviSalsa ja PullaSamba. Suosittuna elämyksenä lapsilla on mahdollisuus osallistua esitykseen!

Ruotsin- ja kaksikieliselle yleisölle on tarjolla oma konsertti: MusikKalas med Bianca Morales & Flyttfåglarna. Yhtye julkaisi toukokuussa 2019 kokonaan ruotsinkielisen albumin Hockus Kockus MusikKalas, joka tarjoaa 12 ruotsinkielistä Barbara Helsingiuksen sanoittamaa versiota videosarjojen suosituimmista lauluista. Konsertin voi tilata myös kaksikielisenä tai suomenkielisenä versiona nimellä Biancan MusiikkiKekkerit.

Orkesterissa Flyttfåglarna, suomeksi Muuttolinnut, esiintyvät monille tutut ammattimuusikot: Bianca Morales (laulu), William Suvanne (puhaltimet), Jussi Liski (koskettimet), Sami Virtanen (kitara), Jan-Olof Strandberg (basso) ja Jartsa Karvonen (rummut).

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit