FI / EN

Laulaja Olavi Virta

Laulaja Olavi Virta, konsertti. Kyösti Mäkimattila, Leif Lindeman
Seuraavat keikat

Esittely

Suuren laulajan ja rakastetun taiteilijan Olavi Virran tunnetuksi tekemiä lauluja kuullaan upeassa konsertti-illassa Kyösti Mäkimattilan ja Leif Lindemanin tulkitsemana. Musiikkiesitys kertoo Olavi Virran tarinaa laulun, musiikin, tarinoiden ja videotallenteiden kautta. Hienot laulut, upeat solistit ja taitava orkesteri takaavat sinulle unohtumattoman konsertti-illan. Olavi Virran kuolemasta on tullut kuluneeksi jo 50 vuotta, mutta ikimuistoiset laulut elävät, ja nyt ne liitävät jälleen luoksemme loihtien tunnelmallisen musiikintäyteisen hetken.

Laulaja Olavi Virta kiersi keväällä 2023 konserttisaleissa ja saavutti huikean yleisön suosion: Sitä esitettiin loppuunmyydyille katsomoille. Vastaavaa MagnumLiven tuottamaa konserttielämystä esitettiin ensimmäisen kerran jo vuonna 2013 – niin ikään lukuisissa konserttisaleissa l0ppuunmyydyille katsomoille.

Säestysorkesterina konserttikiertueella toimii Laulu- ja soitinyhtye Varjokuva. 

• Konsertti nyt varattavissa taloille ja yrityksille! 

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

No images found

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit