FI / EN

Kristiina Komulainen

Kristiina Komulainen, suomalainen radio- ja televisiojuontaja sekä tuottaja, toimittaja ja poliisi.
Seuraavat keikat

Esittely

Kristiina Komulainen – media-alan konkari, sovittelija ja poliisi

Kristiina Komulainen on kerännyt henkistä pääomaa liikkumalla työelämän pelikentässä monipuolisesti sekä opiskelemalla. Komulainen on johtanut lukuisia eri projekteja eri kanavilla: tuottajana, ohjaajana ja käsikirjoittajana. Hän on perustanut sekä johtanut radiokanavaa Sanoma Media Finlandissa ja saanut työstä monia kansallisia palkintoja sekä kansainvälisiä ehdokkuuksia. Takana on tuhansia tunteja esiintymiskokemusta niin sähköisissä medioissa kuin livenä auditorioluennoista suurien ihmismassojen edessä.

Komulainen on kouluttanut ihmisiä yritysjohtajista urheilijoihin esiintymään ja onnistumaan vuorovaikutustilanteissa sekä konsultoinut liittyen ryhmädynamiikkaan ja rakenteellisiin muutoksiin organisaatiossa. Tämä nainen toimii tarvittaessa tilannejohtajana.

Luentojen keskeinen sisältö:

  • Haastavan yksilön kohtaaminen.
  • Miten yhteys luodaan toiseen yksilöön.
  • Vähemmän draamaa elämässä – selkeät rajat vuorovaikutuksessa.
  • Vihaisen tai agressiivisen yksilön kohtaaminen ja rauhoittelu.
  • Toimiva työmypäristö / ihmissuhteet.

Referenssejä

Kristiina on kehittäjä – hän auttaa auliisti muita, jos vain pystyy. Kristiina osallistui opetukseeni ja esitti hyviä pointteja teemasta, jota opetin. Tunnistin Kristiinan kysymyksistä, että nyt kysyjällä on enemmänkin tietoa aihepiiristä – kysymys oli siis sovittelusta. Kysyin opetuksen jälkeen Kristiinalta ohimennen, voisitko tehdä sovittelusta ”myyvän tallenteen”, jota voisin käyttää opetuksessa – motivoimaan tulevia poliiseja ohjata asioita sovitteluun. Sen jälkeen sovittelun opettamisessa ei ole ollut mitään haasteita.
Satu Rantaeskola, yliopettaja Poliisiammattikorkeakoulu

Kristiina valloittaa tehokkuudellaan. Hän on todella aikaansaava ja luova tyyppi, joka vie projektin kuin projektin maaliin. Persoonana Kristiina on työkavereista ja ystävistä aidosti välittävä sekä myös esimiehenä innostava.
Kari Laakso – Liiketoimintajohtaja, Nelonen Media

Kristiina on ihmepakkaus, jolla on rautainen ammattitaito viestinnässä ja vuorovaikutuksessa, silti halu oppia koko ajan lisää. Kyky kuunnella ja antaa itsestään toisen hyväksi. Karismaa täynnä ulkoisesti, sisällä äärettömän lämmin sydän! Sellaisen Kristiinan tunnen.
Terhi Solja – FM, äidinkielen ja puheviestinnän sekä poliisiviestinnän lehtori

 

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit