FI / EN

Kerttu ja jänis – kelluvan teltan arvoitus

Kettu ja Jänis lastenteatteriesitys
Seuraavat keikat

Esittely

Kerttu, Jänis ja isi ovat kesäisellä telttalomalla retkeilyalueella. Teltta on uusi ja kesä se vasta uusi onkin. Kerttu aikoo lomalla harjoitella keppihevosratsastusta, mutta innokas valmentaja Jänis valmentaa niin innokkaasti, että riitahan siitä tulee. No, riitoja tulee ja menee, eikä siitä sen enempää. Ja mitä ihmettä on isin innokkaasti harrastama vesijuoksu? Mukana on tietenkin keppihevonen, Reipas Runo-Paavo.

Odottamaton seikkailu retkeilyalueella, superteltta, vesijuoksuvyö sekä usko, että kaikesta selvitään yhdessä – niistä on ihmeellisyyksiä täynnä oleva loma tehty. Kantavana teemana ovat erilaiset tunteet, niiden tunnistaminen ja hyväksyminen.

Kelluvan teltan arvoitus on musiikkinäytelmä suunnattu 3 – 5 vuotiaille, mutta myös koko perheelle. Esitys sopii monenlaisiin tapahtumiin ja estradeille, vaikkapa päiväkoteihin ja kirjastoihin.

Esityksen kesto n. 30 min.
Ohjaus, näyttelijä: Tanja Hautakangas
Käsikirjoitus, laulujen sanat, näyttelijä: Satu Halonen
Sävellys, muusikko, näyttelijä: Luis Herrero
Koreografia: Kimmo Alakunnas

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.