FI / EN

Kaj Kunnas

Seuraavat keikat

Esittely

Urheilutoimittajana ja -juontajana tutuksi tullut Kaj Kunnas on suomalaisten rakastama tv-persoona, joka omalla sympaattisella tyylillään on selostanut monia urheilutapahtumia (mm. Olympialaisia ja Jääkiekon MM -kisoja) ja jututtanut satoja alan sankareita. Sittemmin Kunnas on laajentanut juontajaosaamistaan muihin tapahtumiin, mm. laulukilpailuihin ja moniin livetapahtumiin.

Kunnas on koulutukseltaan filosofian maisteri. Hän valmistui Åbo Akademista pääaineenaan englannin kieli ja filologia. Hänet on palkittu Suomen urheilugaalassa Urheilujournalismipalkinnolla (2012). Viihdepuolella Kunnas on ollut kilpailijana Tanssii tähtien kanssa -tv-ohjelmassa (2014). Hänet on valittu myös Vuoden positiivisimmaksi suomalaiseksi (2016).

Kaj Kunnas taitaa keskustelutilaisuuksien moderoinnit ja toimii puhujana yleisö- ja yritystapahtumissa. Luentojen aiheet ovat moninaiset, tietenkin urheilusta riittää tarinaa, mutta vakavampina aiheina löytyy mm. omakohtaisesta aivoinfarktista kuntoutuneen selviytymistarina.

• Urheilun kasvot
• Mediakasvatus ja suhteet
• Positiivinen ajattelutapa
• Palautteen käsittely
• Tiimityö ja yhteishenki
• Arvomaailman muutos sairauden yhteydessä

Juontokielet: suomi, ruotsi, englanti

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit