FI / EN

Julian Rock

Julian Rock, Jussi Mattsson
Seuraavat keikat

Esittely

Julian Rockin musiikki on melodista, kaihoisaa suomi-rockia, jossa yhdistyvät vahvat kitaravallit ja paikoitellen sinfoniaorkesterimaiset elementit. Nimen takaa löytyy Jussi Mattsson, joka aloitti esiintymisen Julian Rock nimellä jo 2000-luvun alussa.

Julian Rockin matka maineeseen

Julian Rock oli aktiivisimmillaan 2010-luvun alussa, jolloin se kiersi festivaaleja ja klubeja. Ensimmäisen äänitykset tehtiin Helsingissä Ambience Studios studiolla tuottaja Petri Asialan kanssa, mutta erilaisten sattumien kautta jäi Julian Rock jäin vuonna 2015 määrittelemättömän pituiselle tauolle. Nyt tauko on loppunut!

Julian Rock teki paluun musiikkikentälle vuonna 2022 osallistumalla Syksyn Säveleen tuottaja Riku Hämäläisen tuottamalla kappaleella Enemmän kuin maailma milloinkaan päästen aina semifinaaleihin asti.Lähetyksessä artistin yhtyeessä esiintyi v. 2006 Euroviisut voittaneen Lordin silloinen rumpali Sampsa Astala.

Jussi Mattsson

Jussi Mattsson on myös ruokakirjailija ja vuonna 2022 hän julkaisi esikoisteoksensa, Rokkileipuri – Hyvät pohjat palkitsee aina (Minea). Hän on esiintynyt mm. Helsingin Kirjamessujen näytöskeittiössä mm. Kokkisota-ohjelmasta tutun huippukokki Linnea Vihosen vieraana, opettaen yleisölle pizzanpaistamisen saloja. 

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.