FI / EN

Jukka Poika

Seuraavat keikat

Esittely

Jukka Poika on suomenkielisen reggaen tunnetuin ja menestynein nimi. Hän aloitti päätoimisen artistinuransa jo vuonna 2000, mutta tuli suuren yleisön tietoisuuteen alkaen vuodesta 2010 mm. jättihiteillään Kylmästä lämpimään, Mielihyvää, Älä tyri ja Silkkii.

Uudet Kaiku Recordsin kanssa tehdyt kappaleet, kuten Onks liian myöhä, Viel rakkaus sut löytää, Souda kesämies ja Papaija lupasivat kuitenkin jämäkkää paluuta hittirintamalle. Papaija kuultiin myös Temptation Island Suomi -ohjelman tunnarina. Sivupolkuina Jukka on käynyt tallaamassa muun muassa Veikko Lavin ja Matti Jurvan kappaleita. Hän on myös esiintynyt Juha Vainio -konsertissa Kotkan Meripäivillä. Huikeita tulkintoja nähtiin ja kuultiin, kun Jukka Poika tähditti Vain elämää -kautta nro 12. Ensimmäisen kerran Jukka esiintyi ohjelmassa jo sen toisella kaudella.

Soundissa on yhä reggaen letkeyttä, mutta nyt myös aiempaa enemmän päivän pop-vaikutteita. Vuosien saatossa artisti jatkaa vahvana ja on julkaissut hienoja kappaleita toinen toisensa perään.

Jukka on tuonut tähän päivään paitsi levytyksiään, myös livekokoonpanoaan, joka koostuu sekä DJ:stä että muusikoista. Tuttu hetkessä eläminen ja arvaamattomatkin käänteet ovat silti tallella. Keikkojen spontaanius ja viihdyttävyys ovat vain jalostuneet vuosien mittaan.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.