FI / EN

Jukka Laaksonen

Jukka Laaksonen, imitaattori, juontaja
Seuraavat keikat

Esittely

Jukka Laaksonen on imitaattori, koomikko ja juontaja, joka hoitaa työnsä huumorilla ja vankalla ammattitaidolla.

Jukka muistetaan varmasti parhaiten Se on siinä -ohjelmasta, joka on napannut mm. Venla-palkinnon vuonna 2004. Lukuisia muita tv-esiintymisiä löytyy vuosien varsilta kuten Huuliveikot, Löylyn lyömät, Kesähäät jne. Elokuvat ja teatterikaan ei olle tälle monitoimimiehelle vieraita. Jukka on palkittu myös vuonna 2006 vuoden viihdetaiteilijana.

Jukka Laaksosen pikkujoulushow: uusi huikea pikkujoulushow on valmiina viihdyttämään juuri teitä! Pikkujoulutyyliin peruukit lentelevät, hatut vaihtuvat ja musiikki soi, kun Jukka tuo lavalle joukon kaikkien tuntemia julkisuuden hahmoja. Show sisältää imitaatiota, stand upia ja musiikkia.

Jukka Laaksonen & Antti Taipale Show

Viihteen aikamatka vie katsojat muistelemaan laulukilpailujen hittejä sekä helmiä, unohtamatta tämän päivän artisteja ja ikisuosikkeja.

Lue lisää.

Taikuutta ja komediaa

Mentalisti ja taikuri Noora Karman ja imitaattori, koomikko Jukka Laaksosen esityksessä on paljon kansainvälisiä vaikutteita. Show on sekoitus illuusiota, mystiikkaa, visuaalista taikuutta, mentalismia, hypnoosia, musiikkia, imitointia ja muuta komediaa sekä tuttuja suomalaisia hahmoja niin politiikasta, urheilusta kuin viihdemaailmasta. Noora Ja Jukka käyttävät ohjelmanumeroissaan  yleisöä, ja esitykset ovat saaneet suuren suosion tilaisuudessa kuin tilaisuudessa ns. “Icebreakerinä”.

Esitykset räätälöidään aina sopivaksi jokaiseen tilaisuuteen, olipa kyseessä suuri lavashow, illuusiot tai stand-up tyylinen show. Yleisö pääsee osalliseksi temppuihin ja nauttimaan Nooran taikuudesta ja eläytymään hänen esiintymiseensä täysin rinnoin. Viihtyvyys on taattu ja nauruhermot koetuksella,kun Jukka tuo lavalle hahmoja, jotka ovat ”lähes” aitoja. Kyseessä on viihdettä parhaimmillaan. Ei sen vähempää eikä yhtään sen enempää.

show, pikkujoulu, Noora Karma, Jukka Laaksonen

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit