FI / EN

Jukka K.

Jukka Kuronen, drag artisti
Seuraavat keikat

Esittely

Uhkeaakin uhkeampi Drag Gueen Jukka K., jonka vauhdikas ja uskomaton show on Suomen huippua! Jukka on voittanut Miss Drag Queen-kisat (valtakunnalliset alan ainoat kilpailut) vuonna 2001 ja valittiin City-lehdessä Kaupungin parhaaksi Drag-taiteilijaksi. Tämän hetken kysytty, haluttu ja kuuma artisti. Tässä show’ssa on säihkettä ja säpinää ja se sulattaa taatusti raavaimmankin miehen!

Puolen tunnin show’n aikana lavalla vilahtaa liuta ulkomaisia ja kotimaisia tähtösiä, naiskauneutta, tämän hetken kuumimpia nimiä! Ja kaikki tämä maustettuna uskomattomalla energialla ja hulvattomalla huumorilla! Tätä show’ta ette unohda ja se sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen, kuin nenä päähän!

Kun tähän tiukkaan tykitykseen lisätään tanssityttöjen hurmaava helähdys, show’n on täydellinen ja tekee tilaisuudestanne unohtumattoman! Kolme upeata ja hurmaavaa tanssijatarta räjäyttää tilan entisestään – ja miesyleisö on taatusti innoissaan.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit