FI / EN

Jukka Jalonen

Valmentaja luennoitsija ja puhuja Jukka jakonen
Seuraavat keikat

Esittely

Jukka Jalonen on jääkiekon kolminkertainen maailmanmestarivalmentaja sekä mielenkiintoinen, sanavalmis ja analyyttinen luennoitsija. Viiltävät analyysit tiimijohtamisesta ja erilaisten yksilöiden hiomisesta menestyväksi joukkueeksi ovat Jalosen luentojen kulmakiviä. Pyydä Jukka Jalonen puhumaan, kun haluat tilaisuuteesi taatusti mielenkiintoisen esiintyjän!

Jukka Jalonen on ensimmäinen suomalainen päävalmentaja, joka on luotsannut maansa miehet maailmanmestaruuteen (2011). Nuorten maailmanmestaruus (2016) hiljensi viimeisetkin epäilijät liittyen Jalosen taktiseen älyyn valmentajana. Jalosen luotsaaman miesten joukkueen tuore, kevään 2019 Bratislavan MM-kulta, yhdisti jälleen koko Suomen kansan juhlimaan.

Maailmasta löytyy Jalosen lisäksi vain yksi toinen jääkiekkovalmentaja, jolla on taskussaan sekä aikuisten että nuorten MM-kultaa. Nyt myös Olympia-kultaa 2022 ja MM-kultaa 2022. 

Omakohtaiset kokemukset menestyneen joukkueen valmentajana ja myös katkerat tappiot tekevät Jalosen esityksestä viihdyttävän ja erittäin mielenkiintoisen.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.