FI / EN

Juha Perälä

Juha Perälä, juontaja, radiojuontaja
Seuraavat keikat

Esittely

Juha Perälä on koko kansan suosikkiradiojuontaja. Hänet tunnetaan nokkelista kommenteista ja rennosta huumorista. Perälä puhuttelee suurta kohderyhmää nuorista aikuisiin. Perälä on tullut tunnetuksi mm. Aamuklubista (Iskelmä) sekä Aamulypsy-ohjelmasta (Radio Suomipop), jota hän teki yhdessä Jaajo Linnonmaan, Anni Hautalan ja Juha Vuorisen kanssa tammikuulle 2019.

Juontaja

Juha Perälän voi nyt nähdä juontajana festivaaleilla, gaaloissa ja monissa tapahtumissa. Aiheesta kuin aiheesta nopeasti kopin ottavana, hän sopii myös isännäksi yritysten tilaisuuksiin. Perälä on tehnyt yhteistyötä mm. Microsoftin, Nokian ja Palloliiton kanssa.

Luennot / puhuja

Juha Perälä tekee mielellään myös keikkoja myös puhujana. Rennot interaktiiviset jutteluhetket sopivat erityisesti nuorille ja media-alasta kiinnostuneille. Perälällä on mielenkiintoinen historia kiinnostaa varmasti nuorten lisäksi myös yritystilaisuuksien väkeä.

Aiheina mm.

• Juhan historia ”Sahalta Suomen suosituimpaan radio-ohjelmaan
• Asiaa ja taustaa media-alasta – mitä radion ja median kulisseissa tapahtuu
• Nuorille tsemppiluento ”Uskokaa itseenne”
•  Somen uhat ja mahdollisuudet (sopii erityisesti nuorille)

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit