FI / EN

Juha Laitila

Juha Laitila, koomikko, imitaattori
Seuraavat keikat

Esittely

Juha Laitila on viihteen monitoimimies. Laitila on tuttu TV:n useista ohjelmista, elokuvarooleista ja tapahtumien juontajana sekä hauskuuttajana & imitaattorina. Juha tunnetaan myös säveltäjänä, sanoittajana ja käsikirjoittajana. Harjannostajaisissa Juha imitoi, juontaa, musisoi ja laulaa.

Juha Laitila Show on imitaatio-, sketsi-, musiikki- ja viihdeshow, jossa esiintyvät Juhan lisäksi ajankohtaiset poliittiset ja julkiset hahmot sekä ilmiöt mm. Ahtisaaresta Kääriäiseen, Donnerista Lipposeen tai Halosesta Niinistöön. Artisteina kuuluvat esim. Elvis, Louis Amstrong, Tom Jones, Dylan, Willie Nelson, Roy Orbison, John Denver, Tapio Rautavaara, Olavi Virta, Jukka Kuoppamäki, Rauli Badding Somerjoki tai Sakari Kuosmanen. Mukana myös televisiosta tutut hahmot Jope Ruonansuusta Matti Esko Hytöseen, Rakentaja Ranesta Simoon ja Rudi Sabotageen.

Radio- ja televisioesiintymisten ja mainosten lisäksi live-esiintymisiä on monenlaisissa juhlissa, ravintoloissa ja tapahtumissa.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit