FI / EN

Jucci & Jani

Scandinavian Hunks, Jani kokki ja José ”Jucci” Hellström
Seuraavat keikat

Esittely

Liikunta-alan ammattilaiset Jucci Hellström ja Jani Kokki, valmentavat ja kannustavat muita yhä parempiin suorituksiin. Kun yhtäkkiä voimavaroja tarvitaankin henkilökohtaiseen selviytymiseen, oma osaaminen tulee tarpeeseen. Puhujina ja luennoitsijoina Scandinavian Hunks -ryhmästäkin tutuksi tulleet Jucci ja Jani käyvät läpi omia kokemuksiaan.

Kumpikin on sairastunut meillä hälyttävällä vauhdilla yleistyvään suolistosyöpään. Janin sairaus todettiin kymmenen vuotta sitten, Juccin syksyllä 2022. Tällä hetkellä heidät molemmat on todettu syövästä vapaiksi. Mutta paljon on tapahtunut, että tähän pisteeseen on päästy. Kummankin hoitopolulla on ollut rankkoja, jopa kohtalokkaan vakavia käänteitä johtuen hoidossa tehdyistä virheistä.

Kehon lisäksi mieli on joutunut sairauden syövereissä kovalle koetukselle, mutta epätoivolle ei ole annettu sijaa. Kumpikaan ei ole lannistunut eikä luovuttanut. Helppoa se ei ole ollut, mutta kokemusasiantuntijat kertovat nyt, millä keinoin kuitenkin mahdollista. Miten mieli pysyy vahvana vaikeuksien keskellä, koskekoot haasteet sitten terveyttä tai muita elämän eteen viskomia hankaluuksia.

Jucci ja Jani tietävät, miten mielessä myllertävät pelko ja ahdistus käännetään voimaksi. Taito, joka auttaa elämässä monessa muussakin kohtaa.

Jokaista päivää osaa arvostaa ihan eri tavalla, kun elämän on ollut lähellä menettää. Päivään tuo merkitystä, kun jokaisena aamuna kokee kiitollisuutta jo siitä, että saa herätä. Eivätkä ihan pikkuasiat hetkauta päivää pilalle. Tuntemuksia, jotka voivat tuoda hyvää oloa meistä jokaisen päivään, jos ne osaa omaksua.

Asia voi olla vakava, mutta sitä nämä kaverukset eivät ole itse. Mukana on lämmintä huumoria ja pilkettä silmäkulmassa, kun inspiroiva kaksikko kannustaa karaisemaan mieltä ja vahvistamaan tahdonvoimaa.

Tämä kohtaaminen jää varmasti pyörimään mieleen. Tarjolla on konkreettista tietoa, millaista on sairastaa Suomessa. Mutta muistoksi jää muutakin, sillä Jucci ja Jani vakuuttavat, että yhteiskuviin on aina aikaa.

Jucci luennoi myös ruotsiksi. 

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit