FI / EN

Joulutaivas tähtineen

Jouko Enkelnotko, Johanna Debreczeni, Hanna Leppänen
Seuraavat keikat

Esittely

Johanna Debreczeni & Jouko Enkelnotko & Henna Leppänen: Joulutaivas tähtineen

Tämä taitava ja hurmaava trio yhdistää musiikilliset taitonsa jouluisessa konsertissa. Kahden kaunisäänisen laulajan ja taiturillisen harmonikkataiteilijan joulukonsertti on lumoava ja yllätyksellinen. Tässä kolmikossa on triplasti hehkuvaa ja vastustamatonta energiaa!

Johanna Debreczeni tunnetaan tangokuningattarena, jonka linjakas laulu taipuu erinomaisesti jouluisiin kappaleisiin. Johannan ääni on samettisen syvä ja ylä-äänissä hivelevän kaunis. Teatteria rakastava ja juontajanakin esiintyvä laulaja viettelee yleisön varmoilla otteillaan.

Jouko Enkelnotko on pitkän linjan laulaja-näyttelijä, jolla on kaksi äänialaa: korkea baritoni ja harvinaisempi kontratenori. Lauluyhtye Virtuoson riveissä solistina toiminut Jouko tunnetaan persoonallisena ja monipuolisena esiintyjänä, jonka tulkinta pysäyttää. Kontratenoriääntä kuvaillaan usein enkelin ääneksi ja Joukon kaunis vibrato saattaa aiheuttaa vilunväreitä.

Henna Leppänen on säteilevä harmonikkataiteilija ja teatterimuusikko. Hän tuo ihastuttavasti esille harmonikan monipuolisuuden. Hänen käsissään syntyvät niin sykähdyttävät sovitukset kuin sävellyksetkin. Henna keikkailee soolona, duona ja monien artistien säestäjänä. Keikkailun lisäksi hänet on voinut nähdä myös teatteri- ja tv -produktioissa. Viimeisimpänä aluevaltauksena Hennalla on soololaulu ja tässä konsertissa hän laulaa solisteja myötäilevät stemmat.

Tilaa konsertti MagnumLiveltä.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit