FI / EN

Joulupukki, Mestaritonttu ja Karri Kalkkuna

Joulupukki ja Mestaritonttu
Seuraavat keikat

Esittely

Joulupukin, Mestaritontun ja Karri Kalkkunan huikea liveshow!

Joulupukki on lapsille tuttu valkoparta, punanuttu ja oiva ukki. Mutta tiesitkö, että pukilla on monia salaisia taitoja? Pukki osaa soittaa kitaraa, mandoliinia ja noitarumpua, taikoa ja jopa heittää ilmoille räppisäkeitä! Tulevana jouluna pukki ystävineen pääseekin esittelemään talenttejaan kaikkien lasten ja lastenmielisten iloksi. Tämä joulushow ei jätä ketään kylmäksi!

2023 uudistettu joulushow sisältää nyt tuplasti enemmän räppäystä, ihmeellisiä taikatemppuja ja lapsia osallistavaa hauskuutta. Menossa mukana on Karri Kalkkuna, joka on syntynyt Hollywoodin nukentekijöiden taitavissa käsissä ja tulee takuuvarmasti hämmästyttämään lapsia ilmeikkyydellään ja ilkikurisella huumorillaan. Onneksi mukana on myös torvea soittava vanha ja viisas Mestaritonttu, jotta show ei aivan lähde lapasesta!

Joulupukin, Mestarintontun ja Karri Kalkkunan joulushow sisältää perinteisiä jouluelementtejä sekä kosolti uutta ennennäkemätöntä ihmeteltävää. Se tempaa mukaansa lapset ja lapsenmieliset ja naulaa yleisön paikoilleen 30 minuutin kestonsa ajaksi.

Jos luulit tuntevasi Joulupukin ja ystävät, sinulla on toden totta edessäsi yllätyksiä…

Esitykseen kuuluu Joulupukin, Mestaritontun ja Karri Kalkkunan vastaanotto esityksen jälkeen, jossa lapset ja lapsenmieliset pääsevät jututtamaan hahmoja, kertomaan joululahjatoiveet sekä poseeraamaan yhteisissä kuvissa.

Sopii joulunavauksiin, päiväkoteihin, kouluihin, pikkujouluihin, lastenjuhliin, yritys- ja messutapahtumiin sekä yksityistilaisuuksiin.

UUTTA: Tilaa yrityksellesi joulupukin videotervehdys! Katso video! 

 

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.