FI / EN

Jonna Ortju & Namu

Namu naisbilebändi
Seuraavat keikat

La 11.11.23

M/S Finlandia
Helsinki

Su 12.11.23

M/S Finlandia
Helsinki

Pe 17.11.23

Yritystilaisuus
Helsinki

Esittely

Jonna Ortju & Namu on raikasta naisenergiaa hehkuva yhtye. Nyt yhtyeessä puhaltavat raikkaat tuulet.

Kesä 2016 toi uuden tuulahduksen taidokkaiden naismuusikkojen taipaleelle. Solisti Jonna Ortju osallistui Tangomarkkinat-laulukilpailuun ja tie vei hienosti finaaliin asti. Oli aika nousta uusien tuulien vietäväksi.

Aiemmin Seireenit ja Lumottaret -kokoonpanoissa keikkailleet daamit jatkavat nyt matkaansa makeasti nimellä Jonna Ortju & Namu. Samalla kokoonpano kasvoi kuusinaisiseksi, kun mukaan astui saksofonisti. Kevät 2018 toi tullessaan nykykokoonpanon ensisinglen: Sangriaa.

Namu, joka on tietenkin tosi karkki nimi, mutta myös lyhennys naismuusikoista, on 100 % soittamisen iloa, mukaansa tempaavuutta, yleisön huomioimista – ammattitaitoa ja osaamista: kuuden ammattilaisen kokoonpano, joka monien mielestä peittoaa soitannallaan useat ”äijäbändit”.

Namun ohjelmistossa on tanssikansan rakastamaa tanssi- & iskelmämusiikkia, mutta myös railakkaampaa bilemusaa, joka sopii vaikkapa erilaisiin yritystapahtumiiin.

Jonna Ortju & Namu – Suomen makein naisorkesteri!

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Jonna Ortju & Namu

Jonna Ortju – laulu Marianne Heikkinen – rummut/taustalaulu Sanna-Mari Savolainen – basso/taustalaulu Mariam Vainio – koskettimet/taustalaulu Laura Helander – saksofoni/taustalaulu

Juhlakokoonpanoissa kitaraa soittaa Saara Passoja.
   

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.