FI / EN

Jonathan Granbacka

Jonathan, Jontti, Granbacka, juontaja
Seuraavat keikat

Esittely

Jonathan ”Jontti” Granbacka on juontaja ja tv-viihteen vahva ammattilainen. Monessa sopassa keitetty ilopilleri on omiaan nostamaan tunnelmaa erilaisissa tapahtumissa, mutta heittäytyy myös vakavan miehen rooliin, kun tarvitaan isäntää vaikkapa kotimaan kaksikielisiin tai kansainvälisiin yritystapahtumiin.

Leppoisana kaverina tunnettu Jontti muistetaan tv:stä mm. supersuositusta lifestyle-ohjelma Strömsöstä. Hän toiminut pitkään myös lasten Buu-klubben –ohjelman juontajana Yle Femmalla ja ollut mukana monissa muissa TV-ohjelmissa. Vuosien saatossa, tv-ohjelmien lisäksi Jontti on juontanut niin juhlia ja yritystapahtumia kuin festivaaleja ja urheilutapahtumiakin.

Jonathan sopii juontajaksi ja isännäksi niin suomen-, ruotsinkielisiinkin yritystapahtumiin. Kruunupyystä kotoisin oleva, nykyään Vaasassa asuva Jontti hallitsee kotimaisten kielten lisäksi myös englannin kielen.

Juontokielet: Suomi, ruotsi, englanti

 

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit