FI / EN

Joulukonsertti – Iivanainen, Marjaranta, Ahvenlahti

Johanna Iivanainen, Jore Marjaranta, Olli Ahvenlahti, joulukonsertti
Seuraavat keikat

Esittely

Kauniin ja tyylikkään joulukonsertin tunnelmissa Johanna Iivanainen, Jore Marjaranta ja Olli Ahvenlahti.

Johanna Iivanainen on arvostettu laulaja ja lauluntekijä, joka on toiminut myös laulunopettajana. Johannan raikkaan luonnollinen esiintyminen ja sävykäs tulkinta on saavuttanut suuren suosion ja varsinkin hänen monipuolisuutensa on hätkähdyttävä kattaen levytyksiä niin jazzin, acappellan kuin popin alueilta. Vuonna 2002 Johanna sai Louis Armstrong -palkinnon ja vuotta myöhemmin Sony Electronics Finland ja Suomen Jazzliitto myönsivät hänelle historian ensimmäisen Sony jazz -palkinnon.

Jore Marjaranta nousi kuuluisuuteen 1990-luvun alussa Leningrad Cowboysin jäsenenä, mutta on keikkaillut myös monissa muissa kokoonpanoissa. Keväällä 2000 soolouransa startannut Jore on jatkanut omannäköisen musiikin tekemistä ja laajentanut ohjelmiaan myös konserttien piiriin ja yritystapahtumiin. Sooloartistiksi siirtymisen myötä Jore on tehnyt useita suomenkielisiä pophittejä.

Kaksikkoa säestää yksi Suomen tunnetuimmista muusikoista ja pianisteista Olli Ahvenahti. Televisiosta tuttu pianisti ja euroviisukapellimestari, Puppenakin tunnettu viihdyttäjä, luo konserttiin vuosien kypsyttämillä taidoilla musiikillisesti tyylikkään ilmapiirin. Vuosien saatossa Arvostettu kapellimestari on tehnyt yhteistyötä lähes kaikkien suomalaisten artistien kanssa, jazzista kevyeen musiikkiin.

Johanna Iivanainen (laulu)
Jore Marjaranta (laulu)
Olli Ahvenlahti (piano / flyygeli)

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

No images found

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit