FI / EN

Joel Hallikainen

Joel Hallikainen syksyisessä viljapellossa korsi suussaan.
Seuraavat keikat
Ei keikkoja

Esittely

Vuonna 1992 Kuurankukka-kappale räjäytti potin. Joel Hallikainen kiersi ilmiömäisen suosion siivittämänä Suomen tanssilavoja. Hänen elämäänsä seurattiin lööpeistä ja otsikoista. Tuhansia lavakeikkoja, TV:n Tuttu juttu -show, konsertteja, Emma-,  Telvis– ja Vuoden viihdyttäjä -palkintoja, kultaa, platinaa ja triplaplatinaa.

Joel suorastaan lensi 90-luvun buumissa kymmenen vuoden ajan keikalta keikalle, valtaisan TV-suosion ja listabiisien siivittämänä, aina uupumiseen asti. Vuosituhannen vaiheessa oli aika rauhoittua ja ottaa etäisyyttä viihde-elämästä. Oli pienempimuotoisten kitarakeikkojen, hengellisten laulujen ja perhe-elämän aika.

Suomen kansan rakastaman ’meidän Joken’ voi jälleen nähdä eri estradeilla esittämässä lukemattomia hittejään. Anna vierellesi tulla, Sininen on kesäyö, Kaarnalaivat, Sinulle… ja tietenkin triplaplatinalla palkittu Kuurankukka: Joel Hallikainen -esikoisalbumia on myyty jo huikeat 186 000 – se on Suomen kautta aikojen viiden myydyimmän albumin joukossa.

Konsertit

Pitkän uran niittänyt Joel Hallikainen keikkailee aktiivisesti kitaransa kanssa mm. konserttisaleissa ja kirkoissa ja palvelutaloissa: Yhtyeensä kanssa hänet tapaa lavoilla, lavoilla, festivaaleilla  ja monenlaisissa muissa tapahtumissa.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.