FI / EN

Joanna Kuvaja

Seuraavat keikat

Esittely

Joanna Kuvajalle on kertynyt kokemusta lukuisten tv-ohjelmien lisäksi myös radiolähetysten juontajana. Kuvaja on juontanut myös paljon erilaisia tapahtumia ja yritystilaisuuksia, aina ajankohtaisista paneelikeskusteluista ja seminaareista suuriin gaaloihin.

Viime aikoina hän on ollut Radio Novan liikennelähetysten juontajana ja MTV 3 -kanavalla viikonlopun Huomenta Suomi -ohjelman juontajana, Viiden jälkeen -ajankohtaisohjelmassa sekä automaailmaan keskittyvässä Teknavi-ohjelmassa.

Joanna on  juontajana ja esiintyjänä on hyvin monipuolinen ja ammattitaitoinen. Tyyli on rento ja iloinen. Hän on myös erittäin sanavalmis ja rakastaa tutustua uusiin ihmisiin ja tarttua haasteisiin.

 

Lue lisää

Lisätiedot

Taustaa

Joanna Kuvaja asui 2000-luvun alussa Italiassa vajaa 4 vuotta ja työskenteli hevosenhoitajana ravitallilla. Vuonna 2007 hän osallistui kutsuttuna Miss Suomi -kisoihin, jossa sijoittui toiseksi perintöprinsessaksi ja lisäksi yleisön- ja lehdistön suosikiksi. Näin ”sujuvasti” elämä talikon varresta vaihtui korkokenkiin ja ravireissujen sijaan tuli juontokeikat ja muotinäytökset.

Kuin onnenpotkuna Joanna sai vuonna 2012 täydellisen työtehtävän Ylen ravilähetysten toimittajana ja juontajana. Siitä käynnistyi Joannan tv-ura.

 

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit