FI / EN

Jesse Kamras

Jesse Kamras juontaa suomeksi ja ruotsiksi.
Seuraavat keikat

Esittely

Jesse Kamras on toimittaja ja tv-kasvo, mm. Huomenta Suomi ja Puoli seitsemän -ohjelmien isäntänä tutuksi tullut ammattilainen.

Kun etsit sekä suomenkielistä että ruotsinkielistä juontajaa samassa paketissa, on Jesse siihen ratkaisu. Jesseltä taittuu juonto myös englanniksi. 

Jesse Kamraksella on vahva toimittaja- ja juontajatausta. Monipuolisuutensa ansiosta hän sopii juontajaksi tyylikkäistä juhlista aina leppoisaa tunnelmaa vaativiin tapahtumiin. Vakavuutta ja asiantuntevuutta löytyy myös – toimittajana Jesse osaa löytää asian ytimen ja työhön perehtyminen on kunniakysymys. Erityisen lähellä olevina aiheina voitaisiin mainita vaikkapa rakkaus ruoanlaittoon ja musiikkiin, onhan Jesse myös rumpalina musisoinut.

Jesse muistetaan myös Ateenan Olympialaisten kisastudioisäntänä (Yle ruotsinkielinen kanava) ja hän on toiminut tv-toimittajana myös New Yorkista käsin.

 

Juontokielet: suomi, ruotsi, englanti

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit