FI / EN

Jenni Kokander

Jenni Kokander
Seuraavat keikat

Esittely

Jenni Kokander on koko kansan tuntema viihdyttäjä ja komedienne. Hänet tunnetaan positiivisesta ja avoimesta esiintymisestään ja siksi hän onkin kysytty esiintymiskouluttaja ja motivaatiopuhuja.

Kokander on läsnäolon ammattilainen, eikä pelkää puhua vaikeistakaan asioista, huumoria kuitenkaan unohtamatta.

LÄSNÄOLOPAKKO – koulutus, jossa riittää, että on läsnä.

Koulutus antaa välineitä kuulemaan ja näkemään ympärillä olevat voimavarat ja myös ratkaisut konflikteihin. Opitaan miten ärsyttävää työkaveria on helpompi sietää ja miten toimia, kun vessapaperi on loppu. Sen sijaan, että keskityttäisiin vapautumaan, heittäytymään ja pitämään meteliä itsestään, etsitään avaimia ilmapiiriin, joka motivoi ja tuottaa parhaan tuloksen: 

– Turvalliseen tilaan, jossa tulosta haetaan yhteisen hyvinvoinnin kautta.

Parhaaseen tulokseen päästään, kun opitaan nauttimaan toisten onnistumisista. Kateus ei ole kunnianhimoa. Kun pään ottaa pois omasta takapuolesta, niin näkee ja kuulee paremmin miten hyviä tyyppejä ympärillä on.

– Tässä koulutuksessa ei tarvitse pelätä, että joutuu osallistumaan. Keskusteluun saa mieluusti ottaa osaa, mutta kuuntelemisesta saa papukaijamerkin. 

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit