FI / EN

Jenni Kivessilta

Seuraavat keikat

Esittely

Jenni Kivessilta on erilaisten tapahtumien ja ohjelmien kysytty juontaja.

Jenni on kokenut media-alan ammattilainen. Hän on tehnyt töitä uutisten ja ajankohtaisasioiden parissa televisiossa ja radiossa eri mediataloissa jo 20 vuotta. Jennin ääntä on voinut kuulla valtakunnallisilla radiokanavilla ja hän on herätellyt suomalaisia vuosien ajan uusiin aamuihin uutisankkurina aamu-tv:ssä. Vuonna 2021 Jenni oli ehdolla myös Vuoden Podcastaajaksi ja Vuoden Podcastiksi Audioland Awardseissa.

Juontaja ja moderaattori

Jenni on kokenut live-esiintyjä ja tottunut tekemään erilaisia juontoja, tapahtumia ja lähetyksiä niin suurilla lavoilla kuin intiimeissä studioissakin. Jos kaipaat tapahtumaasi ilosta, asioihin perehtynyttä, heittäytyvää ja luotettavaa juontajaa tai moderaattoria, Jenniä voi suositella lämpimästi. Jennin ammattitaito ja periksiantamattomuus takaavat toimeksiannon sujumisen takuuvarmasti asiakkaan toivomalla tavalla. Lisäksi Jenni tuo aina mukanaan positiivista energiaa, joka tarttuu takuuvarmasti koko tapahtumaan ja yleisöön.

Mikäli tarvitset apua tapahtumasi käsikirjoittamisessa tai haluat tukea ja vinkkejä esiintymiseen, Jennin ammattitaitoon voit tukeutua niissäkin.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit