FI / EN

Jean S.

Jean S. logo
Seuraavat keikat

Pe 26.4.24

Yritystilaisuus
Lahti

La 27.4.24

M/S Finlandia
Helsinki

Esittely

Jean S. on reilusti 30-vuotta bilekansaa villinnyt bändi, joka jatkaa kulkuaan entistä ehompana! Suomen parhaaksi bilebändiksikin tituleerattu ammattimuusikoiden muodostama ryhmä tunnetaan pukeutumisestaan polvihousuihin ja smokin yläosaan, mutta ennen kaikkea suomenkielisistä, kaikkien tuntemista hitticovereista:

R.A.K.A.S, Rasputin, Äidin pikkupoika, Kalajoen hiekat, Vasten auringon siltaa, Venus, Kaikki laivaan, Dirlandaa, Kesä-Esa… ja kaikki bailaa ja laulaa mukana! Uudistunut Jean S. on yleisön pyynnöstä ottanut ohjelmistoonsa myös uudempia hittejä. Mitkä? Sen kuulet bändin keikoilla!

10-henkinen Jean S. 2.0 esittää vain ja ainoastaan takuuvarmoja cover-hittejä. Suurin osa bändin ohjelmiston kappaleista löytyy 70-luvun Finnhits c-kaseteilta. Bändi on uransa aikana myynyt tähän mennessä yli 200 000 albumia ja tehnyt yli 2 500 keikkaa. Bändillä on ollut myös kaksi omaa tv-showta; Suomi-ilmiö ja Lintsi laulaa.

Energisestä lavaesiintymisestään tunnettu Jean S. toimi 2008 – 2022 UIT:n jokavuotisen kevätrevyyn orkesterina.

 

 

Lue lisää

Lisätiedot

Jean S. on Sibelius-Akatemian ylioppilaskunnan klubille housebändiksi 1991 perustettu koko Suomen tuntema bilebändi.

Julkaisuja
NaaraS, CD 2012
Keskiyön aikaan, CD 2009
Avojaloin, CD 2006
Venus, CD 2004
Hullu Poro Areena Live 2003, Live-DVD
Sammakkoprinssi, CD2003
Kesämie S., CD 2002
Live S., CD 2000 (Live)
Pojat on tyttöjä, CD 1999
Fuffaffida, CD 1996

 

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Jean S. kokoonpanon solistit Antti Lipponen, Mikael Saari, Manna Borg tai Iina Salin  Jean S. kokoonpanon band rummut, Niklas Tilli basso, Jussi Koskinen kitara, Janne Halonen koskettimet, Antti Ikola trumpetti, Jukka Tiirikainen pasuuna, Mikko Haanpää saksofonit, William Suvanne saksofonit, Robert Löflund 

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit