FI / EN

Jarno Tikka

Jarno Tikka, saksofonisti
Seuraavat keikat

Esittely

Jarno Tikka on saksofonin virtuoottinen taitaja, jonka jazz luo aistikasta tunnelmaa monenlaisiin tilaisuuksiin. Tikka koostaa sielukkaan ohjelmistonsa tilanteeseen ja sesonkiin sopivista jazz-ikivihreistä ja bossanova-klassikoista. Hän luo svengaavalla musiikillaan lämpimän tunnelman ja esiintyminen sopii hyvin sekä konsertiksi että taustalle.

Tikka esiintyy soolona, duona, triona tai tarvittaessa isommallakin kokoonpanolla. Hänellä on aina rinnallaan huippuluokan muusikot.

Tikka on Young Nordic Jazz Comets kilpailun voittaja vuodelta 2016, ollut Jazz-Emma -ehdokkaana 2020 ja saanut viiden tähden arvostelun Helsingin Sanomissa OK:KO-yhtyeen levyllä Syrtti. Hän on valmistunut musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemian jazzosastolta. Jarno Tikka on esiintynyt laajasti sekä kansainvälisesti että Suomessa, jazzklubeilla, konserttisaleissa ja festivaaleilla. 

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit