FI / EN

Jari Porttila

Jari Porttila, juontaja
Seuraavat keikat

Esittely

Jari Porttila on yksi legendaarisimmista urheilutoimittajistamme. Hän on ollut toimittajana jo 12 eri olympialaisissa, alkaen Los Angelesin kisoista 1984. Porttila on juossut kiinni Mika Häkkisen Mersun Brasilian F1-kisoissa, haastatellut Muhammad Alia ja Usain Boltia. Hänen puhelinluettelostaan löytyvät useiden huippu-urheilijoiden salaiset puhelinnumerot.

Porttila tuntee myös maan poliittisen eliitin, joten juontaminen ja haastattelut onnistuvat urheilun ohella myös yritystapahtumissa. Messuilla Porttila on ollut tuttu näky jo vuosikymmenien ajan.

Jari Porttila on sosiaalisen median ja tiedotuksen erikoismies. Porttila on toiminut maan suurimmissa mediataloissa (Uusi Suomi, Iltalehti ja MTV3) toimittajana jo vuodesta 1982 lähtien. Hän tietää, millä keinoin eri yritykset voivat saada viestinsä läpi myös valtamedioissa.

Kansainvälinen viestintä on tullut tutuksi lukuisilla ulkomaankomennuksilla.

Koulutus ja luennot

Porttila on kouluttanut urheilijoita ja valmentajia kohtaamaan julkisuuden ja saamaan siellä oman viestinsä läpi. Hänen koulutusohjelmansa Julkisuus ­- renki vai isäntä ja Viestintä – kuinka erotun joukosta, käsittelevät henkilöiden ja yritysten tapaa viestiä nykymaailman mediaympäristössä.

 

 

 

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit