FI / EN

Janne Mustonen – Moottorisaha-jonglöörishow

Moottorisaha-jonglöörishow Janne Mustonen
Seuraavat keikat

Esittely

Taikuri-jonglööri Janne Mustonen on hämmästyttänyt ja viihdyttänyt katsojia jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Hänet saattoi nähdä myös Voitolla Yöhön -tv-ohjelmassa, jossa hän opetti Jukka Rasilalle moottorisahalla jongleerausta. Heinäkuussa 2016 Janne osallistui viihdeohjelmien SM-kilpailuihin moottorisaha -jonglöörishow´lla ja voitti sillä Suomen mestaruuden. Vuonna 2018 Janne valittiin Evento Awards -kilpailussa vuoden esiintyjäksi. Evento Awards -gaalassa jaetaan vuosittain tunnustukset Suomen parhaimmille tapahtuma-alan toimijoille eri kilpailusarjoissa. 

Jannen esityksissä yhdistyvät iloinen eteläkarjalainen tyyli, huumori ja näyttävät temput. Kruununjalokivenä on moottorisaha-jonglöörishow, jossa Janne viljelee stand up –komiikkaa jongleeraten samaan aikaan arkipäiväisillä, tutuilla ja vaarallisilla esineillä, kuten keilapallolla, biljardikolmiolla ja omenalla. Esitys huipentuu kolmella moottorisahalla jongleeraukseen, joka on maailman vaarallisin jonglööritemppu.

Muu ohjelmisto

  • Tulishow: vallaton yhdistelmä vauhtia, näyttäviä temppuja ja riehakasta huumoria. Esityksessä toinen toistaan huikeammat temput, näyttävä tulenkäsittely ja iloinen huumori saavat yleisön rentoutumaan ja nauttimaan täysin rinnoin taitavasta esityksestä. Esitys päättyy näyttävään ja vaaralliseen tulenpuhallukseen, joka saa yleisön haukkomaan henkeään.
  • Stand Up -taikashow: aikuisille suunnattu, huumorilla höystetty vallaton tunnelmankohottaja. Yleisön joukosta valitut avustajat ja yleisöltä lainatut esineet luovat tilanteen, joka tekee esityksestä sekä yleisölle että avustajille takuuvarmasti mieleenpainuvan.
Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit