FI / EN

Jamppa Tuominen – Aamu toi ilta vei

Jamppa Tuominen, Eija Kantola, Teemu Roivainen
Seuraavat keikat

Esittely

Jamppa Tuominen – Aamu toi, ilta vei -viihdekonsertissa kuulemme lauluja ja tarinoita Jampan elämästä.

Suurien tunteiden tulkin, edesmenneen Jamppa Tuomisen iskelmäura starttasi nelisenkymmentä vuotta sitten iki-ihanalla laululla Aamu toi, ilta vei. Tämän päivän iskelmätähdet haluavat kunnioittaa rakastettua artistia ja hänen laulujaan muistoja herättävässä konsertissa. Mukana konserteissa ovat Eija Kantola, Teemu Roivainen, Aki Hietala ja Jaana Raivio. Konsertissa, joka kantaa nimeä ”Jamppa Tuominen – Aamu toi, ilta vei”, kuullaan tarinoita ja muistoja Jamppa Tuomisen elämästä ja hänen suosituimmat hittinsä, nimikkokappaleen lisäksi mm. Kevään ensi kukkanen, Vesipisaroiden laulu ja Kuumat kyyneleet.

Konsertin tähdet ovat kaikki tuttuja konserttilavoilta ja esittäneet Jampan kappaleita, osin myös levyttäneet. Eija Kantola ja Teemu Roivainen, Tangokuningas 2014 muistetaan Tangomarkkinat-laulukilpailun voittajina ja ovat tutustuneet Jampan musiikkiin vuosien varrella. Jaana Roivainen, Jamppa Tuomisen sisaren tytär ja Aki Hietala on niin ikään vuosien varrella tulkinneet paljolti Jampan kappaleita. Musiikista vastaa Omega-orkesteri.

Jarmo ”Jamppa” Tuominen ponnahti koko kansan tietoisuuteen vuonna 1976 Iskelmähaavi-kilpailun kautta ja Veikko Juntusen säveltämällä levytyksellään Aamu toi, ilta vei (1977). Jampan useat levytykset ylittivät jopa 50 000 myydyn levyn huiman timanttilevyrajan. Jampan viimeiseksi jäänyt 17. soololevy Kukkivat ruusut kerran ilmestyi vuonna 1995.

Esitys voidaan toteuttaa myös teatterilavoilla, kesälavoilla ja konsertti & dinner -tyyppisenä.

• Katso tämän hetken esitykset Jamppa Tuomien – Aamu toi ilta vei -tapahtuman sivulta!

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

No images found

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit