FI / EN

Jaakko Parkkali

Tubettaja Jaakko Parkkali
Seuraavat keikat

Esittely

Tubettaja ja juontaja Jaakko Parkkali – tämä superenerginen ja sporttinen kaveri on nähty monessa mukana. Jaakon kanavalta löytyy sisältöä laaja-alaisesti. Hänen videonsa ovat hyvin monipuolisia ja keskittyvät sekä vauhtirikkaaseen arkielämään kuin erilaisiin haasteisiin ja hauskanpitoonkin. Hän tekee vlogeja, haasteita ja yhteisvideoita muiden tubettajien kanssa.

Jaakon videoita katsellessa voi aina luottaa siihen, että hyvä asenne ja meininki välittyy katsojalle. Jaakko hurmaa myös livenä kaikki jotka tapaa. Hänen eloisuutensa ja huumorintajunsa ei jää huomaamatta.

Jaakko Parkkali on osallistunut useisiin eri tapahtumiin, meet & greeteihin sekä live-esiintymisiin, myös muusikko/tubettajaystävänsä Arttu Lindemanin keikoilla.

Jaakon lempiharrastus on ehdottomasti jääkiekko, ja se näkyy vahvasti hänen kanavallaan. Jaakko on toiminut kaksi kautta Telia eSports ohjelman juontajana ja vuonna 2020 hänet nähtiin Nelosella Farmi –sarjassa. Lisäksi Jaakko on toiminut esimerkiksi Tubecon 2018 –tapahtuman Video Awardseissa juontajana. Jaakkoa voisikin kuvailla sosiaaliseksi ja meneväksi monitaituriksi, joka sopii erityisesti viihdepainotteisiin tapahtumiin niin esiintymään kuin juontamaankin.

Kohderyhmä:

  • 13-34-vuotiaat, seuraajista 55% miehiä, 45% naisia

Avainsanat:

  • energisyys, hauskanpito, huumori, viihde, esiintyminen, juontaminen, kouluvierailut, meet & greetit 
Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.