FI / EN

Ira Kaspi ja Eliina Taal

Laulaja Ira Kaspin ja pianisti Eliina Taalin
Seuraavat keikat

Esittely

Laulaja Ira Kaspi ja pianisti Eliina Taal muodostavat tyylikkään ja taitavan duo parin. Tarvittaessa tähän kokoonpanoon on  helppo lisätä  useampia soittimia jos tilaisuus kaipaa isompaa yhtyettä.

Yhtyeen esitys kruunaa erilaiset tilaisuudet ja tapahtumat. Musiikki soveltuu yhtälailla konserttimaisesti kuunneltavaksi kun vaikkapa pikkujoulujuhlan taustamusiikiksi. Saumattoman soittoelämyksen lisäksi miellyttävän lämmintä tunnelmaa lisää kokoonpanon välitön kommunikaatio kuulijoiden kanssa.

Yhtye on erikoistunut myös uudelleen sovittamaan meille kaikille tunnettuja lauluja suomi-iskelmistä ja pop lauluista. Ira ja Eliina ovat myös osa sota-ajan lauluihin pohjautuvaaa tarinallista musiikkiesitystä nimeltä Kotirintaman Naiset. 

Lempeä Jazzilta Ira Kaspin ja Eliina Taalin kanssa

Ohjelmisto koostuu tunnetuista ja rakastetuista jazz,- ja bossanova klassikoista. Esimerkkeinä mainittakoon: Fly Me To the Moon, The Look of Love ja Night and Day. Ohjelman syvyyttä lisää molempien muusikoiden kyky heittäytyä improvisointiin luonnollisena osana musiikin kulkua.

Suomijatsikot – Ira Kaspi ja Eliina Taal

Ohjelmisto koostuu tunnetuista suomalaisista, tai suomalaisiksi koetuista uudelleen sovitetuista lauluista. Laulut ovat saaneet uuden ilmeen sekä uudet tarinat ympärilleen tässä tyylikkäässä  ilmapiirissä, jossa musiikin ja tekstin sanoma on keskiössä. Esimerkkeinä ohjelmiston helmistä mainittakoon: Tähdet Meren Yllä, Sydän Rakastaa ja Keltainen Toukokuu.

Keikalta saatua palautetta: ”Sovitukset olivat uskomattoman moniulotteisia ja yllättäviä -positiivisessa mielessä”

Kotirintaman Naiset

Sota-ajan eläneen sukupolven kunniaksi Reetta Ristimäki, joka esiintyy myös  ohjelman toisena laulajana on käsikirjoittanut dramatisoidun lauluillan sota-ajan radiohiteistä. Tämä musiikkinäytelmä eläytyy koskettavasti, mutta myös hauskoja sattumuksia sivuten erityisesti naisten ja lasten elämään sota-ajan Suomessa.

Ohjelmisto koostuu mm. seuraavista vuoden 1944 suomalaisista listahiteistä: Kodin kynttilät, Hymyillen ja Sulle Salaisuuden kertoa mä voisin, sekä kansainvälisistä listahiteistä: As Time Goes By, We’ll meet again ja Bei Mir Bist du Schön.

Keikalta saatua palautetta: ”Taidokkaasti musiikillisesti ja tarinallisesti koostettu esitys vei mukanaan – tällainen konsertti on rakenteeltaan aivan fantastinen! ”

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit